Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Μιλάω όταν πρέπει, δεν λέω χαζά πράγματα χωρίς λόγο

Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Μιλάω όταν πρέπει, δεν λέω χαζά πράγματα χωρίς λόγο

Όταν μιλάς λίγο είναι πιο τίμιο και σε ακούν περισσότερο, πρόσθεσε η Ρωσίδα TikToker

survivor-20247
Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα ήταν ήδη γνωστή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προτού μπει στο Survivor και έχει αποκτήσει χιλιάδες followers. Ωστόσο, η Ρωσίδα TikToker μέχρι στιγμής στο παιχνίδι δεν έχει ξεδιπλώσει την έντονη προσωπικότητά της και δεν μιλάει πολύ, όπως σχολιάζεται και από τους τηλεθεατές που την έχουν αγαπήσει μέσα από το internet.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η 26χρονη θέλησε να ξεκαθαρίσει τον λόγο που δεν μιλάει πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης, δηλώνοντας: «Eγώ μιλάω όταν πρέπει, δεν μιλάω ασταμάτητα και δεν λέω χαζά πράγματα χωρίς λόγο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, γι' αυτό και όταν μιλάς λίγο είναι πιο τίμιο και σε ακούν περισσότερο».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4bdq0k572f5)

Κατά την είσοδό της στο ριάλιτι, η Εκατερίνα είχε πει: «Είμαι 26 χρονών. Είμαι από τη Ρωσία, αλλά μένω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι η πιο δημοφιλής TikToker στην Ελλάδα. Μου αρέσει να περιποιούμαι και να φοράω ροζ χρώμα. Το μεγαλύτερο στήριγμα στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου, ο άνδρας μου, οι γονείς μου, ο αδερφός μου με στηρίζουν σε όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον στόχο της στο Survivor, είχε πει: «Ο στόχος μου στο Survivor είναι να αδυνατίσω, αλλά όταν αδυνατίσω, θέλω να κερδίσω κιόλας. Γιατί όχι;».

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή - Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει: Νεκρός από το πλήγμα στη Βηρυτό ο Ιμπραήμ Ακίλ

Εκλογές ΗΠΑ 2024: «Ο θείος μου ο Ντόναλντ πάντα ήταν ένας νταής χωρίς φίλους»

Ντένις Ρόντμαν για όλους και για όλα: Νόμιζαν ότι ήμουν γκέι λόγω των ρούχων μου, μεσολάβησα για να συναντηθεί ο Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν - Βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης