Διονύσης Πρώιος: Ο πατέρας του είχε και εκείνος σκοτωθεί σε τροχαίο με μηχανή στην ίδια ηλικία

Ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης, πρώην συμπαίκτης του στο Masterchef, έκανε την αποκάλυψη

Ο Διονύσης Πρώιος, ο πρώην παίκτης του «Masterchef», πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 20/9.

Μάλιστα, ο γιος του 58χρονου είχε φύγει από τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με την ίδια ακριβώς μηχανή κάποια χρόνια νωρίτερα. Όμως, οι τραγικές συμπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης, πρώην συμπαίκτης του Διονύση Πρώιου, αποκάλυψε πως και ο πατέρας του είχε σκοτωθεί σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στην ίδια μάλιστα ηλικία, δηλαδή στα 58 του χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης, αλλά και ο Ηλίας Κιαζόλι, πρώην διαγωνιζόμενοι στο μαγειρικό ριάλιτι, έκαναν δηλώσεις στο «Πρωινό» σχετικά με τον θάνατο του Διονύση Πρώιου.

Δείτε το βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποίησει την απώλειά του. Δηλαδή ήταν για εμάς... εμείς το γνωρίσαμε πολύ καλύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο και μπορώ να πω ότι σπανίζουν. Έτυχε να είναι η ίδια μηχανή που είχε και ο γιος του, που την έφτιαξε τώρα πρόσφατα και είχε πει ότι θα την καβαλήει και πήγε και την καβάλησε. Και εκτός αυτού απ' όσο γνωρίζω και ο πατέρας του κι αυτός με μηχανή πρέπει να είχε φύγει. Ήταν γύρω στα 57-58. Όπως και ο γιος του. Πάντα στο γραφείο του είχε μία εικόνα, μια φωτογραφία του γιου του, είχε ένα καντηλάκι και συνέχεια τον έβλεπε, δηλαδή όποτε κοιτούσε εκεί πέρα, το βλέμμα του έτσι χάζευε... Έτσι χανόταν στις σκέψεις. Νομίζω ότι καλά τώρα θα με ακούει να μιλάω για αυτόν και μπορεί να γελάει, γιατί είχαμε συζητήσει πολλές φορές ότι θα φύγεις, θα φύγω, τι θα κάνεις... Και νομίζω ότι γαλήνευσε τώρα πήγε κοντά στον γιο του, ότι αυτό ήθελε».

Με τη σειρά του, ο Ηλίας Κιαζόλι σχολίασε: «Ο Διονύσης ήταν ένα άτομο πολύ αγαπητό γενικά. Καλός άνθρωπος, καλόψυχος. Και δεν ξέρω, δεν μένει κάτι. Μόνο θετικά ας πούμε κάθε φορά που σκέφτομαι το πρόσωπό του, ξέρεις, μου έρχονται ωραίες εικόνες και στιγμές και αναμνήσεις. Με τον Διονύση κάναμε αρκετή παρέα όταν τον έβλεπα. Και δεν ξέρω, είναι κάτι έτσι, είναι λίγο σαν πατέρας ας πούμε για μένα, είναι… Έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι. Σοκαριστικό! Αν δεν κάνω λάθος έφυγε με την ίδια μηχανή που είχε φύγει και ο γιος του. Είναι το παιχνίδι της μοίρας. Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να είναι χαρούμενος που είναι δίπλα στον γιο του».


Ειδήσεις σήμερα:

Πιο φθηνό το γρήγορο Ίντερνετ και ελεύθερο WiFi στο δίκτυο του μετρό

Μπεκτασήδες: Η μυστικιστική ισλαμική αίρεση που θα αποκτήσει αυτόνομο κράτος στην Αλβανία

Καβγάς on air Γκλέτσου-Καινούργιου: Είσαι ομοφοβική για να κάνεις τηλεθέαση - Δεν σου επιτρέπω, σε είχα για τζέντλεμαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr