Γιώργος Καραμίχος: Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας άλλους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι

Γιώργος Καραμίχος: Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας άλλους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι

Αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν και βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής, συμπλήρωσε

karamixos
O Γιώργος Καραμίχος μοιράστηκε την άποψή του για τα όρια της σάτιρας με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σκετς του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε στο «Στούντιο 4»: «Η σάτιρα είναι ένα ελεύθερο προϊόν, ο καθένας μπορεί να κάνει αλλά το ποσοστό των ανθρώπων που γελάνε, καταδεικνύει και το πολιτιστικό επίπεδο μιας χώρας. Δηλαδή όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής… Και δεν αναφέρομαι μόνο στα πρόσφατα γεγονότα, αναφέρομαι γενικώς».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ffayli94rl)

Κλείσιμο
Επίσης, πρόσθεσε: «Η αισθητική κάνει τη διαφορά. Τονα υπάρχει μια ομορφιά, μια ευμορφία, ένα όμορφο σχήμα στον τρόπο που θα πεις κάτι. Ακόμη κι αν αυτό πονάει, γιατί η σάτιρα πονάει πάντα».

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Δεν έχει να κάνει το τι θα πεις αλλά το πώς θα το πεις και σε ποια συνθήκη θα το πεις. Είναι πολύ εμφανές αν κάτι είναι καταδεικτικό γιατί δείχνω το σπυρί του άλλου στο πρόσωπο και γελάμε ή μπορεί να δείξω το σπυρί για να κοροϊδέψω το πώς κάποιος προσπαθεί να το καλύψει ενώ δεν χρειάζεται να το καλύψει».

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για εισβολή στον Λίβανο, λένε οι IDF - Στέλνει δύο ταξιαρχίες εφέδρων στα βόρεια σύνορά του

Οι 10 ατάκες που ξεχώρισαν στο debate του ΠΑΣΟΚ, ποιος «την είπε» σε ποιον και γιατί...

Γλυφάδα - Πατέρας 14χρονης: Το παιδί ζαλίζεται διαρκώς, κανείς δεν ξέρει αν οργανώνουν την τρίτη και μοιραία επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης