Ηρακλής Τσουζίνοβ για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: Μαζί προχωράμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο

Ο 24χρονος νικητής του GNTM 3 θα γίνει πατέρας

Πατέρας για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

Ο 24χρονος νικητής του GNTM 3 και η σύντροφός του Νάσια Παπαϊωάννου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσαν τα νέα με βίντεο στο TikTok, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σε εκείνη τη στιγμή, ξέραμε—ότι όλα επρόκειτο να αλλάξουν. Ο φόβος για το άγνωστο μετατράπηκε σε ελπίδα, και αυτό που κάποτε φαινόταν αβέβαιο έγινε η αρχή για κάτι όμορφο. Επιλέξαμε να εμπιστευτούμε τον χρόνο, να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον και να αγκαλιάσουμε αυτό το ταξίδι με ανοιχτές καρδιές. Μαζί, προχωράμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο, γεμάτοι ελπίδα για όσα έρχονται».

Δείτε την ανάρτηση


Στις 24 Σεπτεμβρίου,  η σύντροφος του 24χρονου μοντέλου, Νάσια Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σε βίντεο που δημοσίευσε στο ΤikTok, όπου φαίνεται με φουσκωμένη κοιλιά, ενώ ο σύντροφός της δείχνει στην κάμερα το υπερηχογράφημα του μωρού.

Τον περασμένο Μάιο, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ γνωστοποίησε τη σχέση του, όταν για πρώτη φορά ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Κέρκυρα, όπου πέρασαν μαζί το καλοκαίρι.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

H Ναόμι Κάμπελ έβαλε τα κλάματα στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο για τις φιλανθρωπίες που «έτρωγε»: Δεν είχα κανέναν έλεγχο

Το Ισραήλ αποδεκατίζει τη Χεζμπολάχ χτυπώντας εκατοντάδες στόχους στον Λίβανο - Στο κάδρο του πολέμου και οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr