Survivor: Είναι άδικο να έχεις συγγενή στο παιχνίδι, είπε ο Απόστολος για τις αδελφές Πετεινάρη

Survivor: Είναι άδικο να έχεις συγγενή στο παιχνίδι, είπε ο Απόστολος για τις αδελφές Πετεινάρη

Είναι ένα αθέμιτο προβάδισμα και συνεπώς δεν παίζουν όλοι επί ίσοις όροις, τόνισε ο παίκτης

survivor_-_apostolos
Ο Απόστολος εξέφρασε τη διαφωνία του με το γεγονός ότι υπάρχουν 2 αδελφές στο φετινό «Survivor».

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο παίκτης υποστήριξε πως το ψυχολογικό πλεονέκτημα είναι μεγάλο με το να έχεις ένα δικό σου πρόσωπο σε ένα τέτοιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης και επομένως είναι άδικο για τους υπόλοιπους, καθώς παύουν να ισχύουν οι ίδιοι όροι για όλους.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Με τον ερχομό της αδελφής της Βίκυς σκέφτηκα ότι ήταν άδικο και με στενοχώρησε γιατί σκέφτηκα τότε που μας είχε ζητηθεί να αναφέρουμε 3 ονόματα σε τυχόν έπαθλο επικοινωνίας και έπρεπε να αναφέρουμε 3 φίλους μας. Δεν είχα 3 άτομα να γράψω και ταυτόχρονα κάποια άλλα άτομα να έχουν μάλιστα ένα συγγενικό πρόσωπο ή φιλικό, ή αδελφό, αδελφή μέσα στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που όλοι μας, όσοι είμαστε εδώ, είμαστε εμείς και το τομάρι μας μόνο. Μας έχουν πάρει μας έχουν ρίξει στη μέση του πουθενά και επιβιώνουμε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ghs16l6q7l)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Με αυτές τις συνθήκες το ψυχολογικό avantage να έχει κάποιος ένα δικό του πρόσωπο, είτε φίλο, είτε συγγενή, είναι ένα αθέμιτο προβάδισμα και συνεπώς δεν παίζουν όλοι επί ίσοις όροις. Δεν ξέρω αν ήταν θετικό ή αρνητικό στην έξω ζωή που δεν είχα τόσους κοντινούς φίλους, όμως τουλάχιστον αυτός ο ένας που έδωσα ξέρω ότι ήταν ειλικρινής φίλος και μπορεί στο μέλλον να κάνω καινούργιους. Δεν θα ήθελα να έχω κανένα άτομο δικό μου εδώ. Αυτά που λέω τα εννοώ ότι εδώ δεν είναι τηλενουβέλα, ο καθένας έχει έρθει εδώ για να επιβιώσει. Είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι επιβίωσης. Με λιγοστό φαΐ, 2 κουταλιές ρύζι, και έτσι πρέπει να παιχτεί. Όποιος ήθελε κάτι πιο μαλακό, ας έμενε σπίτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

H Ναόμι Κάμπελ έβαλε τα κλάματα στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο για τις φιλανθρωπίες που «έτρωγε»: Δεν είχα κανέναν έλεγχο

Το Ισραήλ αποδεκατίζει τη Χεζμπολάχ χτυπώντας εκατοντάδες στόχους στον Λίβανο - Στο κάδρο του πολέμου και οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης