Κατερίνα Καινούργιου: Θέλω πολύ να δημιουργήσω οικογένεια, όμως δεν είναι εύκολο

Κάποια πράγματα έρχονται αμέσως, κάποια μπορεί να καθυστερούν, κάποια μπορεί να μην έρθουν και ποτέ, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και πέντε μήνες, και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως για πρώτη φορά νιώθει τόσο χαλαρή σχετικά με την προσωπική της ζωή. Επίσης, περιέγραψε ότι δεν νιώθει την ανάγκη να κρύψει ή να επιδείξει κάτι. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει οικογένεια και είπε ότι όμως δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους: «Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί σχεδόν πέντε μήνες, αλλά τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το κλικ. Αυτό που σκέφτομαι πάντα και το λέω και στις φίλες μου είναι ότι, καμιά φορά έρχονται τα πράγματα εκεί που δε τα περιμένεις… Μπορεί στο ξαφνικά, σε ένα βράδυ, σε μια στιγμή, να έρθει κάτι που δεν το περιμένεις καθόλου και να είναι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, αποκάλυψε ότι το πρώτο βήμα το έκανε ο σύντροφός της: «Το πρώτο βήμα το έκανε ο Παναγιώτης. Τα προηγούμενα χρόνια, κι εγώ ήμουν σε σχέση κι εκείνος είχε άλλες σχέσεις, οπότε το οποιοδήποτε κοπλιμέντο μου έκανε ήταν πάντα με πολύ διακριτικό τρόπο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου».
Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια τόνισε ότι πορεύεται αναλόγως με το πώς νιώθει, χωρίς να κρύβει κάτι: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαλαρή. Και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω την ανάγκη ούτε να κρύψω, αλλά ούτε και να δείξω κάτι. Αν νιώσω την ανάγκη να ανεβάσω μια φωτογραφία, θα την ανεβάσω. Δεν κρύβομαι, ούτε το φωνάζω. Είμαι πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θέλω να διασφαλίσω κάποιες στιγμές προσωπικές, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις κάτι όταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο».

Επιπλέον, σημείωσε ότι τον σύντροφό της δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η δημοσιότητα: «Τον Παναγιώτη δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η δημοσιότητα. Στο παρελθόν έχω βιώσει το να με προσεγγίσει κάποιος μόνο και μόνο γιατί επιζητούσε τη δημοσιότητα μέσα από εμένα, και μάλιστα πολύ έντονα. Τώρα νιώθω ότι όλα είναι φυσιολογικά. Εκείνος έχει τη δική του δουλειά, εγώ τη δική μου, θα ρωτήσουμε ο ένας τον άλλον πως πήγε και τέλος, μετά κλείνει η πόρτα και είναι διαφορετικά τα πράγματα».
H Kατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να κάνει παιδιά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μακάρι να δημιουργήσω οικογένεια. Είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ, όμως δεν είναι εύκολο. Όταν μεγαλώνεις, και βρίσκεις έναν άνθρωπο που είσαι καλά μαζί του, για μένα η δημιουργία οικογένεια δεν σημαίνει γάμος αλλά απόκτηση παιδιού, εγώ αυτό θέλω. Είναι όμως κάτι που θέλει μια προσπάθεια, ένα χρονικό διάστημα, και κάποια πράγματα είναι και τυχερά. Κάποια πράγματα έρχονται αμέσως, κάποια μπορεί να καθυστερούν, κάποια μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Ας μου φέρει ο Θεός ό,τι κρίνει».

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στα χιουμοριστικά ή αρνητικά σχόλια που γράφονται για την ίδια στα κοινωνικά δίκτυα: «Δεν έχω πρόβλημα με τα χιουμοριστικά σχόλια που γράφονται για μένα, γελάω, τα ανεβάζω και μόνη μου. Μεγάλο πρόβλημα έχω με τους ψεύτικους λογαριασμούς, που δυστυχώς στο Χ/Twitter, υπάρχουν πάρα πολλά, και τα εμμονικά που σκοπό έχουν να σε βρίσουν. Οι διάφοροι λογαριασμοί με ονοματεπώνυμο που κάνουν χιούμορ, δε με ενοχλούν καθόλου».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

H Ναόμι Κάμπελ έβαλε τα κλάματα στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο για τις φιλανθρωπίες που «έτρωγε»: Δεν είχα κανέναν έλεγχο

Το Ισραήλ αποδεκατίζει τη Χεζμπολάχ χτυπώντας εκατοντάδες στόχους στον Λίβανο - Στο κάδρο του πολέμου και οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr