Χρήστος Μάστορας: Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα

Χρήστος Μάστορας: Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα

Τι είπε ο τραγουδιστής που ήταν προγραμματισμένο να λάβει και ο ίδιος μέρος στη συναυλία της ερμηνεύτριας, αλλά τελικά δεν συμμετείχε

mastoras-mak
Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για τη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη συναυλία της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον τραγουδιστή των «Μελισσών» στο αεροδρόμιο, λίγο πριν φύγει για την επερχόμενη ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματός του με την Έλενα Παπαρίζου στην Κύπρο.

Αν και ήταν προγραμματισμένο να λάβει και ο ίδιος μέρος στην εν λόγω συναυλία, δύο ημέρες πριν την πραγματοποίησή της ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή του. Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε στη 2η πρόβα, κάτι που δυσαρέστησε τη Μαρινέλλα.

Δείτε το βίντεο
Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι για την κυρία Μαρινέλλα, δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας
Κλείσιμο

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ελπίζει η σπουδαία ερμηνεύτρια να γίνει σύντομα καλά και πρόσθεσε ότι πρέπει η κατάσταση να αντιμετωπιστεί με τον δέοντα σεβασμό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε από αυτό».

Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι καλά. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίος συνεργαζόμαστε. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειλικρινά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε κάτι διαφορετικά σχετικά με τη συναυλία από την οποία αφαιρέθηκε, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά».

Η απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, τον Χρήστο Μάστορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μάστορας είχε μια ξαφνική αδιαθεσία, αδυνατώντας να πάει στη δεύτερη πρόβα, με αποτέλεσμα η Μαρινέλλα να δυσαρεστηθεί.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Buongiorno», που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Σύμφωνα με αυτό αλλά και με τις πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, αφορμή για την αφαίρεση του τραγουδιστή από τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στάθηκε το γεγονός ότι ο frontman των «Μελισσών» δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4eazl2icwkp)

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην δεύτερη πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι -φαντάζομαι- συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία».

Το ρεπορτάζ, ωστόσο, ανέφερε πως μία αδιαθεσία ήταν αυτή που κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών, γεγονός που δυσαρέστησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον απομακρύνει από το πρόγραμμα της ζωντανής εμφάνισης.

Η απάντηση του τραγουδιστή

Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε σε ανάρτηση λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση, όπου επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι ένα «ξαφνικό πρόβλημα υγείας» και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά, έγραψε: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Δείτε την ανάρτηση
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-24_145817

Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Μαρινέλλας - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Ειδικότερα, στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» το μεσημέρι της Παρασκευής αναφέρεται:

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

H Ναόμι Κάμπελ έβαλε τα κλάματα στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο για τις φιλανθρωπίες που «έτρωγε»: Δεν είχα κανέναν έλεγχο

Το Ισραήλ αποδεκατίζει τη Χεζμπολάχ χτυπώντας εκατοντάδες στόχους στον Λίβανο - Στο κάδρο του πολέμου και οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης