O Μάρκος Σεφερλής απαντά ξανά στον Γιώργο Λιάγκα: «Για μία ακόμα φορά λάμπει η αλήθεια»

Ο κωμικός θέλησε να απαντήσει διαδικτυακά σε σχόλιο του παρουσιαστή

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει επιλέξει να απαντά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σε σχόλια που τον αφορούν και προβάλλονται στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο γνωστός κωμικός που πριν μερικές ημέρες ανέφερε τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντάς του πως έχει κρατήσει αρκετά μηνύματά του, απάντησε ξανά σε ένα σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του τοποθετήθηκαν με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου για τον γνωστό κωμικό σε συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4. «Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν… Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή γεγονότα, η αισθητική είναι μεγάλο πακέτο… », είχε πει μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καραμίχος.


Στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε στη συνέχεια: «Το λάθος του Μάρκου Σεφερλή είναι αυτό. Ο Μάρκος έχει τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Τον Μάρκο που γεμίζει το Δελφινάριο και τον χειροκρότησε ο κόσμος στο Ηρώδειο, γιατί να βγαίνει ως παραπονούμενος και να λέει όλα αυτά που λέει; Αυτό ο διάλογος τον οδηγεί σε λάθη. Ο Μάρκος δεν θα έπρεπε να τους βλέπει όλους αυτούς.Πρέπει να κατανοήσει ότι ποτέ δεν θα τον αποδεχτούν, όσα βίντεο κι αν κάνει. Τη δουλειά σου την υπερασπίζεσαι όταν εξακολουθείς να είσαι καλός σε αυτό που στηρίζεις και κάνεις, όχι όταν βγαίνεις και κάνεις βίντεο που είναι και άσχημα τραβηγμένο και λες “δεν έχετε ταλέντο και είστε για τα Τάρταρα”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και αναρωτήθηκε γιατί ο Μάρκος Σεφερλής πρέπει να βγαίνει κάθε δύο μέρες με αυτό το κακοφωτισμένο πλάνο και να απαντάει.
Η απάντηση του κωμικού ήρθε με ένα βίντεο, όπου έδειχνε τον κόσμο που περίμενε να τον δει έξω από το δημοτικό θέατρο στον Βόλο. Ο κωμικός έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο: «Ένα κακοφωτισμένο πλάνο, όμως τόσο φωτεινό! Γιατί για μια ακόμα φορά ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!»

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr