Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσα Μποφίλιου: Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσα Μποφίλιου: Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια

Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο ούτε χρειάζονται εξηγήσεις, τόνισε η τραγουδίστρια

zouganeli-mpofiliou5454354354
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την πρόσφατη συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα επαγγελματικά της, τον έρωτα και τη Μαρινέλλα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επιπλέον και στα πρόσφατα σχόλια που έγιναν για το ρούχο που επέλεξε η Νατάσσα Μποφίλιου σε συναυλία της.

«Περάσαμε πολύ καλά, και αγαπηθήκαμε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Είμαι τυχερή που έχει γίνει φίλη μου. Την θαύμαζα πάρα πολύ και αγαπούσα το ρεπερτόριό της. Χαίρομαι γιατί πλέον νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο κοντά μου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη όπως και όλοι οι άνθρωποι που κάνουν κλικ στην καρδιά μου, δεν δίνουν συμβουλές, αλλά σε κάνουν να θέλεις να πάρεις στοιχεία τους. Με καθοδηγεί, μου είπε "πάρε τον χρόνο σου", "μην βιαστείς να πάρεις μια απόφαση"», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δείτε βίντεο με τη συνέντευξή της

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4imyricl6a1)

Για τα τραγούδια που επιλέγει να πει, σχολίασε τα εξής: «Επιλέγω τα τραγούδια μου με το ένστικτο αρχικά. Όταν έρθει ένα τραγούδι στα χέρια μου, θα πρέπει να με «αγγίξει» και να χτυπήσει η καρδιά μου αλλιώς. Κατά περιόδους αγαπάω και άλλα τραγούδια μου ανάλογα με την φάση που περνάω. Η «επιμονή» είναι ένα τραγούδι που είχαν την τύχη να περνάει στο ευρύ κοινό, και γι΄αυτό έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο την ζωή μου. Είναι ένα συστατικό της ζωής μου που μπορεί να την κάνει όμορφη, δημιουργική. Ο έρωτας μπορεί να σου αφήσει πολλά συναισθήματα, μεγάλη χαρά, πόνο, απώλεια. Θα ήταν πολύ διαφορετικές οι ζωές μας αν έλειπε αυτό το στοιχείο από τους ανθρώπους».

Για το Voice επισήμανε ότι: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Voice. Δεν ξέρω αν θα το ήθελα σε αυτή την φάση. Προέχουν τα επαγγελματικά μου τώρα, και να βγάλω καινούρια τραγούδια. Θα με κρατούσε λίγο πίσω αν μου γινόταν κάποια πρόταση αλλά δεν μου έγινε».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για το δήθεν ακριβό φόρεμα της Νατάσσας Μποφίλιου (η τραγουδίστρια έχει απαντήσει για το κόστος): «Τα σχόλια για το φόρεμα της Μποφίλιου, μου φαίνεται πολύ παλιά νοοτροπία, δεν αξίζει σε ανθρώπους που είναι στο σήμερα. Η Νατάσσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο, ούτε χρειάζονται εξηγήσεις. Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί η αξία του και δεν θα την έψαχνα. Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, αλλά φαίνεται κυρίως από την συμπεριφορά των ανθρώπων».
zouganeli-mpofiliou54543
Η φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Νατάσσα Μποφίλιου ως απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ότι φοράει ακριβό φουστάνι
Κλείνοντας η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα που υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο: «Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει «γευτεί» μεγάλα δώρα στην ζωή, οπότε ξέρει να την εκτιμά, και γι΄αυτό θα επιστρέψει κοντά μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το ότι συζητάμε με τον Ερντογάν, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε - Μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών για Ελλάδα

Η στιγμή που απογειώνονται τα ισραηλινά μαχητικά για να σκοτώσουν τον Νασράλα - Τι είναι οι βόμβες «bunker buster» που έριξαν


«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε» - Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης