Στέλιος Καζαντζίδης: Ήθελε να τον υποδυθεί σε ταινία ο Απόστολος Γκλέτσος, αποκάλυψε φίλος του αείμνηστου τραγουδιστή

Αυτός θα παίξει και θα με κάνει ακριβώς όπως είμαι, είχε αναφέρει σε συνομιλία με τον Γιώργο Κατάμπα

Ο φίλος του Στέλιου Καζαντζίδη, Κώστας Καταμπάς μίλησε για τον καλλιτέχνη και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε αρχικά πως ο αείμνηστος τραγουδιστής ήθελε να τον υποδυθεί σε ταινία ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Έχει βγει η ταινία "Υπάρχω", η ζωή του. Είχε πει ότι ήθελε να γυριστεί η ζωή του σε ταινία. Ο κατάλληλος για να τον υποδυθεί θα ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος. Πίστευε ότι θα τον αποδώσει όπως είναι. Είχε πει σε συνομιλία μας "αυτός θα παίξει και θα με κάνει ακριβώς όπως είμαι"», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος θα υποδυθεί τον σπουδαίο ερμηνευτή στην επερχόμενη ταινία για τη ζωή του.

«Δεν το γνωρίζω το παιδί, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα μου είναι το σενάριο. Θα παιχτούν αυτά που πραγματικά συνέβησαν; Τα αληθινά γεγονότα; Δεν θα παιχτούν μόνο αυτά που ξέρω εγώ και αυτά που μου έχει πει, αλλά τα πιο συγκλονιστικά, που θα φέρουν τα πάνω-κάτω; Θα ήθελα να δώσω υλικό, αλλά περίμενα ότι δεν θα με ενοχλήσει κανείς», σημείωσε.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του Στέλιου Καζαντζίδη με τη Μαρινέλλα. «Ήταν ο έρωτάς του ο πραγματικός. Ήταν η γυναίκα που είχε ξεχωρίσει από τις άλλες. Δεν ταίριαξαν στο καλλιτεχνικό θέμα, η Μαρινέλλα πήρε τον δρόμο της», εξήγησε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην τελευταία σύζυγο του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω. «Δεν έχω σχέση μαζί της και δεν επιθυμώ να έχω», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι σαν άρρωστος, δεν θέλει να πάει σχολείο», λέει ο πατέρας που κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

Το Ισραήλ «χτύπησε» στο κέντρο της Βηρυτού - Στόχος σπίτι που έμεναν «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», τρεις νεκροί

Στην Πτολεμαΐδα το χρυσό δελτίο των 18,6 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr