My Style Rocks: Σύλια για Ιωάννα - Με προσβάλλει που με λέει αδύναμη παίκτρια

Αδύναμη παίκτρια θεωρώ ότι δεν είναι καμία από όσες είναι εδώ μέσα, σχολίασε η Σύλια

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks», η Σύλια και η Ιωάννα είχαν μια συζήτηση σχετικά με το ποια είναι η αδύναμη παίκτρια του παιχνιδιού.

«Με στοχοποίησες γιατί γύρισες και μου είπες ότι είμαι αδύναμη παίκτρια», είπε αρχικά η Σύλια.

«Είσαι», απάντησε η Ιωάννα.

Δείτε το βίντεο

«Συγκριτικά με τις υπόλοιπες παίκτριες... Θα σου πω τη δική μου άποψη. Αδύναμη παίκτρια θεωρώ ότι δεν είναι καμία από όσες είναι εδώ μέσα. Οι αδύναμες παίκτριες θεωρώ ότι κόπηκαν και δεν πέρασαν», σχολίασε η Σύλια και στην κάμερα, είπε: «Έχει αρχίσει και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται, λόγω του ότι καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια κάποια... Δεν ξέρω, προσπαθούν να το παίξουν ότι έρχονται σε αντιπαράθεση και μετά είναι μέλι-γάλα. Όταν γυρνάς και με λες "ναιι, αν με ρωτάς είσαι αδύναμη;", στα δικά σου μάτια, οκ θα το ακούσω μία, θα το ακούσω δύο, όταν γίνεται όμως αυτό συνέχεια, εμένα προσωπικά με προσβάλλει, γιατί αν όντως ήμουν αδύναμη, δεν θα με περναγάνε, δεν θα βρισκόμουν εδώ που είμαι αυτή τη στιγμή. Οπότε αναιρεί την όποια προσπάθεια, εγώ προς το παρόν μπορώ να κάνω».

«Εσύ τώρα παίρνεις τα πατήματα, δεν θα είσαι η αδύναμη παίκτρια για την επόμενη βδομάδα, ή τη μεθεπόμενη», είπε η Ιωάννα και πρόσθεσε στην κάμερα:

«Εγώ τη Σύλια τη συμπαθώ. Δηλαδή το ότι είναι αδύναμη παίκτρια δεν αναιρεί τη συμπάθειά μου. Είναι αδύναμη παίκτρια, αν δεν το αντιλαμβάνεται η ίδια, δεν ξέρω τι να πω. Έχει ακόμα πολλά πράγματα να δώσει και πολλά πράγματα να μάθει και πρέπει να το ψάξει αρκετά, εάν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr