Μιχάλης Σαράντης: Είναι πολλά αυτά που δεν πρόλαβα να πω στους γονείς μου πριν φύγουν από τη ζωή

Νιώθουμε ότι κάπως οι άνθρωποι που φεύγουν μας στηρίζουν και μας στέλνουν την ενέργειά τους, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για τους γονείς του, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή, και το γεγονός ότι νιώθει ακόμη την παρουσία τους.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του, «Διάφανη αγάπη» o ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο


Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Οι γονείς μου έχουν φύγει από τη ζωή, η μητέρα μου το 2016 και ο πατέρας μου πριν δυο χρόνια… Δεν πρόλαβε να γνωρίσει την κόρη μου, έμαθε ότι ήταν έγκυος η Μαίρη όμως. Δεν της λέω ακόμα για τον παππού και τη γιαγιά. Είναι πολύ έντονη η παρουσία της άλλης γιαγιάς και του παππού, οπότε σιγά-σιγά έρχεται... Είναι νωρίς δεν καταλαβαίνει. Έχει συνδυάσει τη λέξη γιαγιά και παππού με τους παππούδες που είναι εδώ».

Έπειτα από ερώτηση για το αν νιώθει τους γονείς του, ο ηθοποιός απάντησε: «Τους νιώθω. Και αυτή η σκηνή που είδαμε είναι χαρακτηριστική. Όλους μας απασχολεί όταν φεύγει κάποιος, πού βρίσκεται, πού είναι. Αν μπορούσε να είναι δίπλα μας… Νιώθουμε ότι κάπως οι άνθρωποι που φεύγουν μας στηρίζουν και μας στέλνουν την ενέργειά τους, αλλά αυτό νομίζω ξεκινάει από εμάς, όσο δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν φύγει, είναι εδώ, κι εγώ τους γονείς μου όχι απλά δεν τους ξεχνάω, τους σκέφτομαι συνέχεια».

Επίσης, για το αν υπήρξαν πράγματα που δεν πρόλαβε να τους πει, ο Μιχάλης Σαράντης ομολόγησε: «Πάρα πολλά δεν πρόλαβα να πω στους γονείς μου. Αυτό που με συγκινεί πιο πολύ στη σειρά το ότι ο πρωταγωνιστής φεύγει από τη ζωή και πολλά μένουν σε εκκρεμότητα, όπως συμβαίνει και στη δική μας ζωή».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr