Μπο για Νότη Σφακιανάκη: Κάτι τον πείραξε σίγουρα

Μπο για Νότη Σφακιανάκη: Κάτι τον πείραξε σίγουρα

Το οποίο δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί, οπότε το έκοψε, δήλωσε για την αποχή του τραγουδιστή από τα φώτα της δημοσιότητας

mpo
Ο Μπο μίλησε για τον Νότη Σφακιανάκη, το γεγονός ότι έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε, ανάμεσα σε άλλα.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Αρχικά, μοιράστηκε την άποψή του για τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή: «Ο Μάρκος είναι φίλος μου. Όλοι το ξέρουμε ότι το χιούμορ του δεν έχει όρια, δεν σταματάει πουθενά, αλλά δεν είναι κακοπροαίρετος. Είναι υπερβολή όλο αυτό που γίνεται. Και εμένα σατίρισε όταν βγήκα το 2017 από το Survivor, αλλά δεν παρεξηγήθηκα. Παρομοίασε επίσης τον Χανταμπάκη με φίδι. Εμένα με παρομοίασε, σαν έναν αργό, βαρύ, όχι και τον καλύτερο παίκτη, όχι και τον πιο έξυπνο, αλλά είχε πολύ γέλιο αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ji1tamh28x)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είδα την παράσταση και πραγματικά ήταν πάρα πολύ καλή, ο Μάρκος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει χωρίς υπερβολή, χωρίς να προσβάλλει. Δεν είναι κάτι κακοπροαίρετο, το θέμα είναι γιατί μας πειράζει. Γιατί μας έδειξε, ή γιατί δεν έχουμε χιούμορ που ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ, από πάνω μέχρι κάτω, όλος χιούμορ είναι».

Για τον γνωστό τραγουδιστή που απέχει από το προσκήνιο, ο Μπο σχολίασε: «Μου έχει λείψει ο Νότης, θα ήθελα πάρα πολύ να του γράψω τραγούδια. Όταν τραγουδάει ο Νότης τραγούδια σου, αυτά παίρνουν 100% πάνω. Όπως κάτσαμε και κάναμε το βίντεο κλιπ έτσι θα μπορούσαμε είχαμε πάει για καφέ, δεν είχε φρου φρου και αρώματα, να τον βάψουν, να τον ντύσουν, να τον κάνουν, να τον ράνουν. Το μάθημα που έχω πάρει από τον Νότη είναι ότι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω όταν δουλεύει. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 2019 ή 2020, όταν δουλέψαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ο Νότης δεν είναι τηλεκατευθυνόμενος. Εάν θέλει να το κάνει, θα το κάνει. Πριν χρόνια προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, δεν τον βρήκαμε πουθενά, σε κανένα τηλέφωνο. Προφανώς είχαμε τα προηγούμενα τηλέφωνα. Κάτι τον πείραξε σίγουρα, το οποίο δεν μπορούσε να το διαπραγματευτεί, οπότε το έκοψε».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης