Μαρία Λεκάκη: Είμαι «παγωμένη» όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών

Μαρία Λεκάκη: Είμαι «παγωμένη» όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών

Νομίζω πως δεν θα υπέμενα μια κακοποιητική συμπεριφορά, γενικά αντιδρώ άμεσα, συμπλήρωσε

lekaki
Η Μαρία Λεκάκη μίλησε για τα περιστατικά κακοποίησης που υφίστανται οι γυναίκες. 

Η ηθοποιός μαζί με την Ελένη Ουζουνίδου με αφορμή τα γυρίσματα των δύο νέων ταινιών «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Έχω πάρα πολλά να πω», είπε αρχικά αστειευόμενη για τον λόγο που σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις.

Για τον ρόλο της ανέφερε: «Είχα παρακολουθήσει λίγο τη σειρά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον ρόλο της Ελένης Καστάνη. Μου άρεσε πολύ που δούλευε στα διόδια. Χάρηκα πολύ όταν μου προτάθηκε ο ρόλος της Φωφώς Τσιντικίδου, ήθελα πολύ να το κάνω».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4jmga74fyox)

Και πρόσθεσε: «Η Φωφώ είναι ένα κορίτσι κοντά στην εκκλησία, ψιλοερωτευμένη με τον παπά της ενορίας, ένα κορίτσι που κακοποιείται από τον πατέρα της. Έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στον Θεό. Μου άρεσε πάρα πολύ που μου είπε ο Αλέξανδρος [Ρήγας] να κάνω αυτόν τον ρόλο».

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός περιέγραψε τη ζωή της: «Η καθημερινότητά μου είναι απλή. Έχω την κόρη μου και απολαμβάνω τη φύση στο χωριό μου την Κερνίτσα».

Λόγω της θεματικής της ταινίας που αφορά στη γυναικεία κακοποίηση, η Μαρία Λεκάκη σχολίασε: «Είναι τραγικό αυτό. Είμαι «παγωμένη» όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, όπως φαντάζομαι και όλος ο κόσμος. Νομίζω δεν θα υπέμενα μια κακοποιητική συμπεριφορά, γενικά αντιδρώ άμεσα. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσει η κόρη μου κάποιο περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς. Φυσικά το έχουμε συζητήσει. Είναι δυναμικό κορίτσι».

Από την πλευρά της, η Ελένη Ουζουνίδου δήλωσε για τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Υποδύομαι τον ρόλο της ‘Πόπης Καμένου’. Ο άντρας της έχει σουβλατζίδικο. Στον ρόλο μου είμαι ένα καταπιεσμένο άτομο που το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ο σύζυγός μου στην ταινία θα είναι ο Κώστας Κόκλας. Η αγαπημένη μου Μαρία Κατσανδρή υποδύεται την κακιά πεθερά μου. Έμαθα για τον ρόλο μου όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, δε με ενδιάφερε ποια θα παίξω γιατί ήθελα πολύ να συμμετέχω στην ταινία».

Ειδήσεις σήμερα:

Για μάχη των συγκεντρώσεων ετοιμάζονται οι 6 υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ, ντέρμπι δείχνουν τα γκάλοπ

«Κλειδώνουν» οι μπλε φάκελοι του 2025 με 151 μεταρρυθμίσεις και 172 επενδύσεις - Στη Βουλή για το Κτηματολόγιο ο Μητσοτάκης

«Περιορισμένη» η χερσαία εισβολή στον Λίβανο, λέει το Ισραήλ - Μυστήριο για την αντεπίθεση του Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης