Survivor: Θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα, είπε η Χριστιάνα

Ο καθένας με αδικεί, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του, σχολίασε η παίκτρια

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», η Χριστιάνα περιέγραψε τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται και σχολίασε αρνητικά την ομάδα της, τονίζοντας ότι ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Γενικά δεν έχω μάθει να εκφράζομαι μπροστά σε κόσμο και να δείχνω τις αδύναμες πλευρές μου. Αλλά νιώθω πάρα πολύ πιεσμένη από όλη την κατάσταση. Ουσιαστικά έχω μπει πάρα πολύ δύσκολα εδώ και δεν το αναγνωρίζει κανείς εδώ πέρα. Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε για το οτιδήποτε στην υπόλοιπη ομάδα και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους. Νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, νιώθω ότι δεν μου αρέσει τίποτα, πραγματικά τίποτα».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, πρόσθεσε: «Βλέπω μια ομάδα ότι το παίζει ιστορία χωρίς λόγο, θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα, ο καθένας με αδικεί, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο και αυτό το πράγματα μόνο απογοήτευση μου φέρνει. Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι σε μια τέτοια ομάδα, να προσπαθείς να είσαι δυνατός και απλά όλοι να προσπαθούν να σε προσελκύσουν για κάποιον σκοπό».

Ειδήσεις σήμερα:

Για μάχη των συγκεντρώσεων ετοιμάζονται οι 6 υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ, ντέρμπι δείχνουν τα γκάλοπ

«Κλειδώνουν» οι μπλε φάκελοι του 2025 με 151 μεταρρυθμίσεις και 172 επενδύσεις - Στη Βουλή για το Κτηματολόγιο ο Μητσοτάκης

«Περιορισμένη» η χερσαία εισβολή στον Λίβανο, λέει το Ισραήλ - Μυστήριο για την αντεπίθεση του Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr