Νίκος Μουτσινάς: Νοσηλεύτηκε με θρόμβωση στο στομάχι

Η αποκάλυψη έγινε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day - Όλα είναι καλά, απάντησε ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, όμως την ξεπέρασε και πλέον είναι καλά, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» έπειτα από μεταξύ τους επικοινωνία ότι ο παρουσιαστής υπέστη θρόμβωση στο στομάχι.

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Νίκος είναι ήδη σπίτι της εδώ και 2-3 μέρες. Πέρασε μια δύσκολη ιστορία με το στομάχι του. Έπαθε μια θρόμβωση. Αυτό δεν έχει ξανακουστεί, μου έδωσε το πράσινο φως να το πω. Έπαθε μια θρόμβωση, μου είπε και μια ορολογία έτσι ιατρική που δεν έχει νόημα να την επανάλαβω. Είναι στο όριο της λεπτομέρειας που δεν έχει νόημα να γνωρίζει ο κόσμος. Το θέμα είναι ότι όταν εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη, δεν ήξεραν τι έχει. Είχε έντονους πόνους, έντονες ενοχλήσεις».

Και πρόσθεσε: «Είχε κάποια συμπτώματα, δεν ήξερε τι έχει, ξεκίνησαν οι εξετάσεις, είχε έντονο πόνο. Τελικά, τέλος καλό όλα καλά… Ήταν ένα θέμα που αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλά, είναι ανυπόμονος να επιστρέψει».

Όλα είναι μια χαρά τώρα, είπε ο Νίκος Μουτσινάς
Στο story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο παρουσιαστής θέλησε να πει ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τα περαστικά που δέχτηκε και στους γιατρούς και το νοσοκομειακό προσωπικό για την περίθαλψη.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας, όλα είναι μια χαρά τώρα και θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο ΥΓΕΙΑ που με προσέξανε λες και ήμουν συγγενείς τους. Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χαμό».


Ειδήσεις σήμερα:

Για μάχη των συγκεντρώσεων ετοιμάζονται οι 6 υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ, ντέρμπι δείχνουν τα γκάλοπ

«Κλειδώνουν» οι μπλε φάκελοι του 2025 με 151 μεταρρυθμίσεις και 172 επενδύσεις - Στη Βουλή για το Κτηματολόγιο ο Μητσοτάκης

«Περιορισμένη» η χερσαία εισβολή στον Λίβανο, λέει το Ισραήλ - Μυστήριο για την αντεπίθεση του Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr