Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δέχτηκα τηλεφώνημα για εκπομπή που είναι τώρα στον αέρα με άλλη παρουσιάστρια

Το είχα κάνει στο παρελθόν, σχολίασε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για πρόταση που είχε δεχθεί για τηλεοπτική εκπομπή, που είναι τώρα στον αέρα με άλλη παρουσιάστρια, και τον δεύτερο γιο της, που ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο.

Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε κοσμική εκδήλωση.

Αρχικά, μίλησε για το πρόγραμμα του ύπνου των παιδιών της και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισαν πρόσφατα: «Κάνω σπαρτατιατική, δική μου μέθοδο στον ύπνο. Προσπαθώ να το βάλω σε πρόγραμμα και το δεύτερο. Είχε συμβεί κάτι, χρειάστηκε να νοσηλευτούμε. Όλα καλά δόξα τω Θεώ. Ήταν πολύ μωρό, δεν ήταν ούτε 40 ημερών και καταλαβαίνεις ότι ήταν πολύ επώδυνο όλο αυτό να βρίσκεσαι με ένα μωρό στο νοσοκομείο».

Δείτε το βίντεο

Σε ερώτηση για ένα τρίτο παιδί, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν το αποκλείω».

Επίσης, μοιράστηκε τα σχέδια της για τη βάφτιση του μικρότερου γιου της: «Λέμε του χρόνου, μόλις χάσω όλα τα κιλά της εγκυμούνης. Είναι ένας στόχος».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι είχε πρόταση να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή μες το καλοκαίρι: «Όταν ήμουν έγκυος, είχα δεχθεί ένα τηλεφώνημα από κάτι που μου άρεσε πολύ. Καθημερινό, δεν είναι ζωντανό, βιντεοσκοποημένο είναι. Τώρα δεν είναι ωραίο γιατί βγαίνει στον αέρα κι είναι και με άλλη παρουσιάστρια, το οποίο μου άρεσε πολύ. Το είχα κάνει στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι τα γυρίσματα ξεκινούσαν μέσα στον Αύγουστο κι εγώ θα ήμουν πολλή μωρομάνα. Θα θήλαζα. Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το κάνω».

«Έχει βγει η εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει ελάχιστα πράγματα κι αυτά 5-10 λεπτά γιατί με παίρνει ο ύπνος», είπε στο τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr