O Κώστας Νικούλι θα γίνει πατέρας - Η Κατερίνα Μαούτσου περιμένει το πρώτο τους παιδί

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα Μαούτσου, όπως ανακοίνωσε η ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύντροφος του ηθοποιού μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη της και προκαλώντας θετικά σχόλια από φίλους και διαδικτυακούς ακόλουθους.

Δείτε τη δημοσίευση
Το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τη σύντροφό του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν απορρίπτω τον γάμο και λέω τι είναι αυτά και δεν θέλω, αλλά αν αυτό είναι κάπως, αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση ναι γιατί να μη γίνει; Δεν θα αλλάξει και κάτι, νιώθω πως ο γάμος δεν είναι κάτι για εμένα, είναι κάτι για όλους τους υπόλοιπους, για αυτούς που θα έρθουν, θα χαρούν. Το εκτιμώ και θα πάρω και την αγάπη τους και τη χαρά τους αλλά εντάξει. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο. Οπότε πάμε λίγο να γεμίσουμε λίγο αυτό το πράγμα και άμα προκύψει μετά κάτι άλλο».
Σε άλλες δηλώσεις του, ο Κώστας Νικούλι είχε πει: «Βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ, είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Για εμένα είναι δώρο που έχω έναν άνθρωπο που εκτιμά».



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr