Γιαννόπουλος για Μάστορα: Η συμπεριφορά του ήταν ξεπατικωτούρα του Νταλάρα, είδε τρία βίντεο και είπε «θα κάνω κι εγώ το ίδιο»

Μου φάνηκε πάρα πολύ επηρμένο και πάρα πολύ προσβλητικό προς τα μέσα που τον έχουν αναδείξει, ανέφερε

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξέφρασε την άποψή του για την επίθεση του Χρήστου Μάστορα κατά των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών παρουσιαστών.

Επίσης, τοποθετήθηκε ως προς το περιστατικό στο οποίο δυσαρεστήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας με τους ρεπόρτερ που προσπάθησαν να αποσπάσουν δήλωσή του.

Για την περίπτωση του Χρήστου Μάστορα και τη συμπεριφορά του απέναντι στα μέσα ενημέρωσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υποστήριξε ότι δεν είναι του μεγέθος του Γιώργου Νταλάρα και ότι η όποια επιτυχία έχει σημειώσει μπορεί να αποδειχθεί εύθραυστη. Επιπρόσθετα, υπογράμμισε την υποκρισία της κατάστασης, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και όλοι οι νέοι καλλιτέχνες έχουν χρησιμοποιήσει προς όφελός τους τα μέσα ενημέρωσης για την εξέλιξη της καριέρας τους.

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικά, είπε: «Εν αντιθέσει με τον Γιώργο Νταλάρα, λοιπόν, είναι πολύ νωρίς για να νομίζει ο Χρήστος Μάστορας ότι έγινε Γιώργος Νταλάρας. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Είδα τη συμπεριφορά και ήταν ξεπατικωτούρα, είναι σε στυλ είδε τρία βίντεο πώς απάντησε στους δημοσιογράφους ο Νταλάρας και είπε: "Θα κάνω το ίδιο, γιατί βιώνω και αισθάνομαι ότι είμαι ο Γιώργος Νταλάρας". Δεν είσαι ο Γιώργος Νταλάρας αγόρι μου γλυκό. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Απλά έχεις μια κάποια επιτυχία, η οποία δεν ξέρεις πόσο ακόμα θα κρατήσει».

Σε ερώτηση για το τι θα τον συμβούλευε να κάνει διαφορετικά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε: «Να επιστρέψει στην εποχή που δεν μίλαγε πολύ στις κάμερες, γιατί τώρα που μιλάει δεν τα πάει καλά».

Τέλος, για την ανάρτησή του, σχολίασε: «Το διάβασα το συγκεκριμένο story. Μου φάνηκε πάρα πολύ επηρμένο και πάρα πολύ προσβλητικό προς τα μέσα που τον έχουν αναδείξει. Αυτό είναι το αστείο με αυτά τα παιδιά, τα νεότερα, ότι ενώ κερδίζουν τόσο πολύ από τα media, από τις εκπομπές τις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές και από τα social, μετά κάνουν τους δύσκολους και τα κατηγορούν κιόλας».

Σε άλλο σημείο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός υποστήριξε ότι ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένα τεράστιο όνομα στη μουσική ιστορία της Ελλάδας και απαιτεί τον δέοντα σεβασμό. Επίσης, τόνισε ότι από τη στιγμή που ο ερμηνευτής έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην δίνει δηλώσεις στις κάμερες και αυτό είναι κάτι που εκβιάζεται από την πλευρά των δημοσιογράφων, είναι δικό τους λάθος που το συνεχίζουν με σκοπό να προκαλέσουν την ενόχλησή του.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Πιστεύω ότι δεν ήταν αυτή η αφορμή για να ζητήσουν δηλώσεις από τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν υπάρχει λόγος να ενοχλούμε και οι εκπομπές και οι ρεπόρτερ - που ξέρεις πόσο σέβομαι τη δουλειά σας - έναν άνθρωπο που δείχνει ότι δεν του αρέσει και δεν το θέλει. Δεν έχουν απομείνει ζωντανά πολλά ιερά τέρατα του ελληνικού τραγουδιού και της μουσικής. Αυτά τα ιερά τέρατα όταν λοιπόν μας δείχνουν κάτι, πρέπει να το σεβαστούμε. Ο Γιώργος Νταλάρας θέλει να πηγαίνει σε μια ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή να έχει τον χρόνο του να κάτσει να μιλήσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον ρωτήσεις οτιδήποτε. Αλλά αυτού του είδους, που λέμε στη δουλειά μας "πέσιμο", αυτό το πράγμα ερωτήσεις στον δρόμο δεν του αρέσει. Αφού το είδαμε πέρσι, γιατί να το συνεχίζουμε φέτος; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και είδα να το σχολιάζουν στις εκπομπές γιατί απάντησε με τον τρόπο που απάντησε. Και πάλι εγκρατής ήταν ο άνθρωπος, γιατί όταν δείχνεις κάτι και βλέπεις μια επαναληπτική συμπεριφορά από την άλλη προφανώς θα εκνευριστείς».

«Μιλάμε για έναν τόσο σημαντικό καλλιτέχνη. Όταν ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτό δεν κινδυνεύει από μια συμπεριφορά, η οποία προκαλείται από τη συμπεριφορά των media», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα κατά των δημοσιογράφων

Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, λίγες ώρες αφότου εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν δήλωσή του σχετική με τη Μαρινέλλα, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία στο Ηρώδειο, στην οποία η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο τραγουδιστής έβαλε στο στόχαστρο δημοσιογράφους, παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών και ανθρώπους που εργάζονται σε ειδησεογραφικά sites, οι οποίοι όπως αναφέρει, χρησιμοποιούν το όνομά του για να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού και να κερδίσουν κλικ. Μάλιστα, αναρωτήθηκε πού αποσκοπούν όλα αυτά και προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην γεμίζουν «το μυαλό και την ψυχή τους με σκουπίδια».

Αναλυτικά, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε τα εξής:

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς "πατούν επί πτωμάτων" - σαν στην ταινία "Nightcrawler" - για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…».

Δείτε την ανάρτηση

Ο εκνευρισμός του Χρήστου Μάστορα με τους δημοσιογράφους για τις ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα 

Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν για να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του για τη Μαρινέλλα, το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής τέθηκε εκτός της συναυλίας της ερμηνεύτριας στο Ηρώδειο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα δυσαρεστώντας τη «μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού». 

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο

«Δεν έχω κάτι να πω και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όταν είδε τους δημοσιογράφους να επιμένουν, ρωτώντας τον για τη Μαρινέλλα, τόνισε: «Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά, δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχίσει αυτή η κουβέντα;». Τέλος, φανερά εκνευρισμένος και δείχνοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr