Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Είμαι ευγνώμων, γράφει

Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Είμαι ευγνώμων, γράφει

Δυστυχώς, δεν το έζησα όπως θα ήθελα λόγω προσωπικών προβλημάτων, αναφέρει το μοντέλο 

paraskevi-kerasioti
H Παρασκευή Κερασιώτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου περιέγραψε τα συναισθήματά της κι ευχαρίστησε όσους την στήριξαν.

Πριν λίγες ημέρες, η ίδια αποφάσισε μόνη της να αποχωρήσει από το Survivor, καθώς κάποια προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, την έριξαν ψυχολογικά.

Στο story που δημοσίευσε η Παρασκευή Κερασιώτη έγραψε: «Είμαι παρα πολύ ευγνώμων για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη που μου δείχνετε, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι παρα πολύ αληθινή και πάντα μοιράζομαι μαζί σας την ζωή μου. Διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή μου στο Survivor. Δυστυχώς, ο κόσμος κρίνει και κρίνει χωρίς να ξέρει. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήθελα πολύ να συμμετέχω σε αυτό το πρότζεκτ, είναι μια πολύ όμορφη, αλλά πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη εμπειρία. Θα το ξανά έκανα, απλά θα το ζούσα περισσότερο. Δυστυχώς, δεν το έζησα όπως θα ήθελα λόγω προσωπικών προβλημάτων. Δεν πειράζει όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι για όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Μην ξεχνάτε να είστε αληθινοί και πάντα να κάνετε αυτό που θέλετε και αυτό που αγαπάτε, να παλεύετε για όσα ονειρεύεστε και να μην ακούτε τα αρνητικά σχόλια. Σας αγαπώ».
kerasioti
Σε δεύτερο story που ανάρτησε, έγραψε: «Νομίζουν πολλοί πως τα έχω όλα έτοιμα, επειδή είμαι σε αυτόν τον χώρο.
Όχι παιδιά, δεν ισχύει αυτό δυστυχώς αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος κοιτάνε πως θα σε φάνε και κανένας δεν θα σε βοηθήσει. Δεν με έχει βοηθήσει κανείς, ό,τι κάνω, το κάνω μόνη μου και είμαι περήφανη για εμένα. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί μου στερούν αυτό που αγαπάω πάρα πολύ, το modelling. Παλεύω 4 χρόνια να κάνω αυτό που αγαπάω, όμως δεν με έχουν στηρίξει σε αυτό. Τα λέω όλα αυτά, γιατί με ρωτάνε πολλοί που χάθηκα. Δεν χάθηκα παιδιά, θα είμαι εδώ να παλεύω για τα όνειρα μου και να σας λέω συνέχεια να μην τα παρατάτε να είστε αληθινοί. Οι όμορφες ψυχές στο τέλος τα καταφέρνουν. Θα σας το λέω συνέχεια. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα».
παρασκευη2
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης