Ανδρέας Μικρούτσικος για Ματούλα Ζαμάνη: Σαν κίνηση δεν μου αρέσει και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι

Δεν δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός και θα κριθείς για το πώς θα τον εκφράσεις, σχολίασε για την τραγουδίστρια που αφαίρεσε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια συναυλίας

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε την άποψή του για την πρόσφατη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο τέλος της οποίας η τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της.

Η κίνησή της αυτή καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε συζητήσεις.

Η παρέα του «Buongiorno» τοποθετήθηκε σε σχέση με το περιστατικό το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, με κάποιους να δείχνουν τη συμφωνία τους με αυτή τη χειρονομία και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει τις ενστάσεις του.

Αρχικά, είπε: «Ο Γρηγόρης [Αρναούτογλου] δίνει συγχαρητήρια που το έκανε. Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, αρνητικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει όχι κάθετο, αλλά με την πέτρα στο χέρι να τους ρίξω. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι, αλλά δεν μου αρέσει αυτός ο "αγοραίος διονυσιασμός". Βγαίνεις να τραγουδήσεις».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τόνισε πως η ενέργεια και η έκσταση που αισθάνεται κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωντανής ερμηνείας δεν δικαιολογεί μια τέτοια πράξη:

«Όλη μου τη ζωή την έχω περάσει στο πάλκο παρακολουθώντας πολύ μεγάλους τραγουδιστές. Όχι μόνο την πρώτη μου σύζυγο, τη Μαρία Δημητριάδη, μέγιστη τραγουδίστρια, ό, τι μεγάλος τραγουδιστής υπάρχει έχω βρεθεί δίπλα του. Δηλαδή διονυσιακός τραγουδιστής... Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που να βλέπεις ένα γήπεδο να τον σηκώνει πάνω. Δεν κάθεσαι να κάνεις αυτά τα πράγματα. Δεν δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός, αλλά θα κριθείς για το πώς θα εκφράσεις τον ενθουσιασμό. Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα, αλλά από το "δεν μου αρέσει" μέχρι το να στηλιτεύω, να κατηγορώ και να αμαυρώνω και να βγάζω ό,τι φαρμάκι έχω είναι από τη νύχτα στη μέρα. Δεν μου αρέσει, την εκτιμώ, το θεωρώ υπερβολικό, νομίζω ότι έχασε ένα μέτρο εδώ, όχι γιατί είναι υπέρβαρη, όποια και αν ήταν».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Αυτή η εικόνα δεν μπορώ να τη δω ως συνέχεια καμίας κόρυφωσης. Θέλει να πει πράγματα για τη συμπερίληψη, για τον ρατσιμό, για όλα αυτά, τα χοντρός, παχύς και όλα αυτά τα πράγματα, κια τα δηλώνει με αυτόν τον τρόπο».

Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της

Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της.

Η τραγουδίστρια, που είναι γνωστή για το πάθος που εκπέμπει στις ερμηνείες της, αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους στη ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Μιλώ για σένα». Στο τέλος, σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνενόηση».

Την επόμενη αμέσως στιγμή, έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο ξεσηκωμένο πλήθος και αποχώρησε από τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η απάντηση που οφείλει η Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

«Κάνει χραπ και μου βγάζει το σουτιέν» - Η Κάτια Δανδουλάκη θυμήθηκε το γυμνό που έκανε σε ταινία του Ζυλ Ντασσέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr