Μάριος Φραγκούλης: Συγχωρείς τη μητέρα σου επειδή αυτή σε έφερε στον κόσμο εκτός αν έχεις περάσει πολύ δύσκολες στιγμές

Μάριος Φραγκούλης: Συγχωρείς τη μητέρα σου επειδή αυτή σε έφερε στον κόσμο εκτός αν έχεις περάσει πολύ δύσκολες στιγμές

Τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια καλή σχέση με τη μητέρα μου, συμπλήρωσε

fragkoulis
Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την απώλεια της μητέρας του, τη θεία του που τον μεγάλωσε όταν ήταν μικρός και την αφοσίωσή του στη μουσική.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Buongiornο». «Δύσκολο καλοκαίρι, διάφορα ατυχήματα, αλλά τουλάχιστον δίνουμε έτσι μια ελπίδα και μια χαρά στη ζωή, γιατί πιστεύω ότι προς τα εκεί θέλουμε να πάμε με αυτή τη συναυλία», είπε αρχικά μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε ο ίδιος μες τον Ιούνιο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4l5kc3te8bl)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του: «Η μουσική είναι λιμάνι στα δύσκολα, ειδικά όταν βλέπω ότι περνάω μία μαύρη στιγμή στη ζωή μου. Φέτος είχαμε τέτοιες στιγμές, πέθανε η μητέρα μου, ήταν 98 ετών και υπήρχε μία καλή σχέση τα τελευταία χρόνια. Πάντα μου τραγουδούσε ένα κομμάτι του Σταμάτη Κόκκοτα. Συγχωρείς τη μητέρα σου, αυτή σε έφερε στον κόσμο, εκτός αν έχεις περάσει πολύ δύσκολες στιγμές».

Επίσης, περιέγραψε την ανατροφή από τη θεία του: «Πέρασα bullying στο Δημοτικό, γιατί έλεγα: "Θα έρθει η θεία μου να με πάρει". Και μου έλεγαν: "Έχεις θεία και όχι μητέρα". Εκεί ήταν το δύσκολο. Φυσικά είχα μητέρα και ανθρώπους που με αγαπάνε, αλλά και η θεία και ο θείος μου ήταν για μένα οι δικοί μου γονείς. Η θεία μου ήταν για μένα η μητέρα μου. Έχω μάθει να αγαπάω και έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ, αισθάνομαι ότι έζησα μία πάρα πολύ καλή και δυνατή ζωή».

Έπειτα από σχετική ερώτηση, ο Μάριος Φραγκούλης απάντησε: «Για να μπορέσεις να είσαι επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα, πρέπει να ζήσεις λίγο σαν καλόγερος. Για να κρατηθεί κανείς στην κορυφή, πρέπει να είναι μετρημένος άνθρωπος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με υπερβολή και να αναπαυθείς στο ταλέντο σου. Δεν είναι τόσο απλό».

Τέλος, αναφορικά με τη Μαρινέλλα δήλωσε: «Η Μαρινέλλα είναι η μητέρα της μουσικής στην Ελλάδα και για μένα υπήρξε μία μεγάλη δασκάλα, μία καλή φίλη και δυνατή συνάδελφος. Θυμάμαι πάντα το χιούμορ της. Όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, κοιτούσε πάντα ψηλά και έλεγε: "Θεέ μου, μην ανησυχείς, θα πάνε όλα καλά εδώ". Και πιστεύω ότι θα πάει καλά και η Μαρινέλλα, γιατί είναι δυνατή και πιστεύω ότι ό, τι έχει συμβεί θα το ξεπεράσει. Θαύμαζα το θάρρος της να βγει στη σκηνή, κάποιες φορές έτρεμε. Με τη Μαρινέλλα πρότυπο λες ότι θέλω να ζήσω την υπόλοιπή μου ζωή όπως εκείνη».


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Τι περιμένει το Ισραήλ για να απαντήσει στο Ιράν - Κλειδί η διάλυση της Χεζμπολάχ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης