Η Εύη Βατίδου πήγε να βάλει τα κλάματα για το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι «ανήκει στη συνομοταξία του τίποτα»

Η Εύη Βατίδου πήγε να βάλει τα κλάματα για το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι «ανήκει στη συνομοταξία του τίποτα»

Μια μάνα δε θέλει να ακούνε τα παιδιά της να τη λένε ένα τίποτα, τόνισε

vatidou-mikroutsikos
Η Εύη Βατίδου μίλησε σε κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών για τα πρόσφατα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου, που είπε «ανήκει στη συνομοταξία του τίποτα», ενώ σε κάποιο σημείο των δηλώσεών της, πήγε να βάλει τα κλάματα.

«Υπάρχουν άνθρωποι κατά τη δική του εκτίμηση που είναι το “τίποτα”; Ανήκω σε κάποια συνομοταξία; Είναι κάποια ομάδα; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι το τίποτα; Δε μπορεί να σου ζητάνε να πεις κάποια πράγματα, και μετά να σου κάνουν bullying. Δεν είναι ξεκάθαρο bullying; Είναι ή δεν είναι; Και να μας πει τελικά, ποια είναι η συνομοταξία του τίποτα» απάντησε αρχικά η Εύη Βατίδου, ενώ σε κάποια στιγμή κόντεψε να βάλει τα κλάματα.

Όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν την πλήγωσε η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, απάντησε: «Ρε συ, έχω παιδιά. Δηλαδή, εντάξει. Μια μάνα δε θέλει να ακούνε τα παιδιά της να τη λένε ένα τίποτα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4l81i5a2ly9)


Τι είχε δηλώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Εύη Βατίδου
Κλείσιμο
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις 29 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τα όσα είχε πει η Εύη Βατίδου για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα: «Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους… Υπάρχει μία φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτή την φράση, δεν θα την αναλύσω… Είναι η συνομοταξία του τίποτα!».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4is6u8laobd)

Τι είχε σχολιάσει η Εύη Βατίδου για τη Δανάη Μπάρκα
Η Εύη Βατίδου πριν μερικές ημέρες είχε ερωτηθεί για το ντύσιμο που επιλέγουν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες, τονίζοντας πως καμία δεν είναι καλοντυμένη, ενώ αναφέρθηκε και στη Δανάη Μπάρκα, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι οι παρουσιάστριες δεν είναι και πολύ καλοντυμένες. Για να υποστηρίξεις όλα τα ρούχα θεωρώ ότι πρέπει και να σου πάει, να μπορείς να το κάνεις. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε υπέρβαρο κοινό».

Η Εύη Βατίδου πάντως μιλώντας τις προάλλες στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», εξήγησε πως δεν πρόκειται να πάρει πίσω τη γνώμη της για την παρουσιάστρια. Όπως είπε: «Σας προκαλώ εσάς και όλα τα κανάλια μια φορά, αν έχετε το θάρρος, να με βγάλετε live, να μιλήσουμε, να τοποθετηθούμε και να αναλύσουμε όλα αυτά που λέω, γιατί η δήλωσή μου ήταν πάρα πολύ ακριβής, συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ποτέ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Τι περιμένει το Ισραήλ για να απαντήσει στο Ιράν - Κλειδί η διάλυση της Χεζμπολάχ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης