Άγγελος Παπαδημητρίου για Μαρινέλλα: Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μας, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της

Ήταν ένα κορίτσι που αισθανόσουν ότι σε κοιτάει και σε εκτιμάει, πρόσθεσε

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρινέλλα, ενώ αποκάλυψε μερικές κινήσεις της τραγουδίστριας, που δεν έγιναν ποτέ γνωστές.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, δήλωσε: «Με τη Μαρινέλλα είχαμε συνεργαστεί στο "Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες" του Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία του Κουτσομύτη».

Όπως είπε στη συνέχεια, θα θυμάται για πάντα τη γνωριμία του μαζί της. «Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μου μαζί της, ήταν ένα κορίτσι που αισθανόσουν ότι σε κοιτάει και σε εκτιμάει. Μεγάλη προσωπικότητα», δήλωσε.


Πρόσθεσε επιπλέον: «Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της».

Όσο για τις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκανε η Μαρινέλλα, δήλωσε: «Μεγάλα μυστικά. Δεν κάνει να λέγονται τώρα αυτά για τις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκανε. Θα πω ένα πολύ ασήμαντο μπροστά στα χίλια που είχε κάνει. Φορτώναμε ένα αυτοκίνητο με τρόφιμα και πηγαίναμε, για παράδειγμα, σε ένα μοναστήρι. Κουβαλούσαμε τενεκέδες λάδια, βούτυρα, μακαρόνια. Κακώς λέγονται αυτά τώρα αλλά...».

Τέλος, πρόσθεσε: «Μου έλεγε καμιά φορά "να σου πάρω ένα αυτοκίνητο;". Όχι ότι είχε χρήματα, αλλά σκεφτόταν "μα να μην έχεις αυτοκίνητο;". Από την ευγένειά της, όχι από τίποτα άλλο. Της έλεγα "έχω λεφτά για να πάρω, αλλά δεν θέλω"».


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Τι περιμένει το Ισραήλ για να απαντήσει στο Ιράν - Κλειδί η διάλυση της Χεζμπολάχ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr