Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Χρήστο Μάστορα: Αυτό με τους δημοσιογράφους θα το βρει μπροστά του

Καμιά φορά υπάρχουν καλλιτέχνες που ψωνίζονται, πρόσθεσε ο επιχειρηματίας

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρινέλλα, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στον Χρήστο Μάστορα και τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, δήλωσε: «Να ευχηθούμε τα καλύτερα, να το ξεπεράσει το Μαρινελλάκι και να τα καταφέρει. Την αποκαλούν "μάνα" και "βασίλισσα"».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι αυτή που έκανε ανακατατάξεις στο επάγγελμά μας. Όταν η Μαρινέλλα πήρε τα πάνω της, έκανε τα μαγαζιά κέντρα διασκέδασης. Είναι πολύ σκληρή στη δουλειά της, βέβαια. Απαιτητική. Πρώτα με τον εαυτό της και μετά από όλους τους άλλους».


Αναφορικά με τον Χρήστο Μάστορα, είπε: «Καμιά φορά υπάρχουν καλλιτέχνες που ψωνίζονται, αλλά και μόνο που του έκανε την τιμή η Μαρινέλλα να τον πάρει στο Ηρώδειο, είναι μεγάλη τιμή για αυτόν και δεν ξέρω αν θα του δοθεί ξανά η ευκαιρία να πάει ποτέ στο Ηρώδειο. Αν ήταν πράγματι άρρωστος, έπρεπε οπωσδήποτε να σηκωθεί και να βρει τη Μαρινέλλα και να της πει ότι έχει αυτό το πρόβλημα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η Μαρινέλλα δεν χαλούσε ποτέ σχήμα. Νέος καλλιτέχνης είναι, αλλά είναι για μένα ασυγχώρητος. Τώρα αυτό με τους δημοσιογράφους θα το βρει μπροστά του. Έχει ο καιρός γυρίσματα και δεν είναι όλοι πάντα στα πάνω τους. Έρχονται και οι καλές κι οι κακές στιγμές».


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Τι περιμένει το Ισραήλ για να απαντήσει στο Ιράν - Κλειδί η διάλυση της Χεζμπολάχ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr