Δανάη Παππά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη: Είναι μια συνεργασία που παρεξηγήθηκε

Δανάη Παππά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη: Είναι μια συνεργασία που παρεξηγήθηκε

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι

pappa_gerontidakis
Η Δανάη Παππά έδωσε συνέντευξη το πρωί της 3ης Οκτωβρίου στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πώς είναι μετά τον χωρισμό της με τον επί 6 χρόνια σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη, καθώς και για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη μετά τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι είναι ζευγάρι.

Συγκεκριμένα όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν επιστρέφει πίσω σε προηγούμενες σχέσεις, εκείνη απάντησε: «Δεν επιστρέφω. Άμα τραβήξω την γραμμή, γεια σας. Γιατί αργώ και πάρα πολύ να την τραβήξω την γραμμή, οπότε έχω εξαντλήσει τα πάντα μέσα μου. Δίνω ευκαιρίες και απλά τραβάω τη γραμμή και λέω τέλος. Αυτό είχα το έδωσα όλο γεια σας. Δεν είναι εύκολος και ένας χωρισμός αλλά δεν είναι και δύσκολος. Εννοώ άμα έχεις πάρει μια απόφαση, έχεις πάρει μια απόφαση έτσι δεν είναι; Είναι και μια περίοδος που ψάχνω και εγώ πάρα πολύ εμένα. Κάπως αυτή η περίοδος είναι, πως να την πω... αναγέννησης;». 

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4lzoomlarp5)
Κλείσιμο

Σε ερώτηση που τέθηκε από τη δημοσιογράφο σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και από τη μεριά του πρώην συντρόφου της η Δανάη Παππά είπε: «Σίγουρα ακούς κάποια πράγματα και λες... ώπα. Όπου ακούς πολλά πράγματα κράτα και ένα μικρό καλάθι. Δηλαδή πάντα αυτό σκέφτομαι οπότε δεν μπορεί να με επηρεάσει κάτι περισσότερο».

Τέλος η 28χρονη ηθοποιός απάντησε και στο αν επικοινώνησε με τον συνάδελφο της Γιώργο Γεροντιδάκη όταν ξεκίνησαν οι φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί είναι σε σχέση. Αναλυτικότερα δήλωσε: «Όχι δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι. Είχαμε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία με τον Γιώργο. Είναι κρίμα να το μικραίνουμε. Είναι μια συνεργασία που παρεξηγήθηκε».

Η ηθοποιός διατηρούσε σχέση για 6 χρόνια με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον περασμένο Μαϊο.

Λίγο καιρό μετά ξεκίνησαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα περί ερωτικού δεσμού μεταξύ της Δανάης Παππά και του Γιώργου Γεροντιδάκη όταν και οι δύο ηθοποιοί χώρισαν από τους συντρόφους τους. Οι δύο τους συμπρωταγωνιστούσαν τα τελευταία χρόνια στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», όπου υποδύονταν το ζευγάρι. Η 28χρονη ηθοποιός πρόσφατα διέψευσε τη συγκεκριμένη φημολογία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης