Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: Βάζω την τελεία μου, δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν μου

Από τη στιγμή που υπάρχουν και σύντροφοι/σύζυγοι κι από τις δύο πλευρές, καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός, πρόσθεσε

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», η αθλητικογράφος ρωτήθηκε αρχικά, για την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με την τουρκική σημαία, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

«Δεν το έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Έχει τύχει κι εγώ να πάω ταξίδι στο εξωτερικό και να ανεβάσω τη σημαία μιας άλλης χώρας. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αυτό», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε και τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν. «Ήταν ένα από τα πιο όμορφα κι ευτυχισμένα καλοκαίρια και πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλα, αλλά αυτό ήταν κάπως διαφορετικό. Ήταν πολύ κλειστός γάμος με τους ανθρώπους που θέλαμε να έχουμε κι οι δύο σε αυτήν τη στιγμή μας», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα. «Δεν έχω μιλήσει με τον Κωνσταντίνο. Δεν ενοχλούμαι, απλά θέλω κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό. Εγώ βάζω την τελεία μου, δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν μου. Όπως είπα, το σέβομαι και το αγαπώ, αλλά από τη στιγμή που πλέον έχω παντρευτεί κι έχω προχωρήσει παρακάτω κι από τη στιγμή που υπάρχουν κι από τις δύο μεριές σύντροφοι και σύζυγοι και τα λοιπά, καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr