Μανόλης Παντελιδάκης: Υπήρξε χρονιά που συνεργάστηκα κρυφά με τη Βανδή και τσακώθηκα με τον Καρβέλα

Συνεργάστηκα κρυφά και με την Άννα Βίσση και με τη Δέσποινα Βανδή, εννοώ χωρίς να έχω υπογράψει, πρόσθεσε 

Ο Μανόλης Παντελιδάκης μίλησε για τη συνεργασία που είχε κάνει κρυφά με τη Δέσποινα Βανδή κι ήταν ο λόγος να τσακωθεί με τον Νίκο Καρβέλα.

Ο γνωστός σκηνογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως υπήρξε μια χρονιά που συνεργάστηκα κρυφά και με την Άννα Βίσση και με τη Δέσποινα Βανδή, εννοώ χωρίς να έχω υπογράψει».


Στη συνέχεια, διευκρίνησε: «Το κρυφά ήταν με τη Δέσποινα Βανδή, γιατί η Άννα είχε πει πως εκείνο τον χειμώνα δεν θα δουλέψει και θα μείνει στο Λονδίνο. Με παρακάλεσε λοιπόν, ο παραγωγός να κάνουμε τη Βανδή στο Rex. Του είπα ότι θα το κάνω χωρίς όνομα».

Όπως είπε αργότερα, τότε επέστρεψα ξαφνικά η Άννα Βίσση στην Ελλάδα. «Συμφωνήσαμε, αλλά επέστρεψε η Άννα. Ήταν η χρονιά που η Δέσποινα "πετούσε" και η Άννα ήταν μαζί με την Καίτη Γαρμπή στον νέο χώρο. Η Άννα λοιπόν, επιστρέφει και δεν θεώρησα ότι δεν έπρεπε να την κάνω. Όμως, κάτι έγινε με τον Νίκο Καρβέλα τότε, η Άννα ούτως ή άλλως, δεν θα μίλαγε ποτέ άσχημα σε άνθρωπο. Ο Καρβέλας μιλάει άσχημα σε άνθρωπο και με το καλησπέρα, δεν χρειάζεται να του κάνεις κάτι», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τσακωθήκαμε τότε γι' αυτό, αλλά μετά τα ξαναβρήκαμε. Θα πω όμως, κάτι που ίσως το έχω ξαναπεί δημόσια. Για κάθε καλλιτέχνη έχω ένα κουτί, ένα ντουλάπι. Δεν πήρα δηλαδή κάτι, αν το δώσω εκεί. Δεν παίρνω κάτι από τη δουλειά μου για να το δώσω σε άλλον».



Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr