Κατερίνα Στανίση για το ενδεχόμενο να γίνει η ζωή της ταινία: Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω

Θέλω να τα πάρω μαζί μου, πρόσθεσε η τραγουδίστρια 

H Κατερίνα Στανίση μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα, αλλά και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε: «Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, δεν το έχω μετανιώσει όμως. Έτσι είναι σε αυτή τη δουλειά, αν την αφήσεις, σε αφήνει. Παλεύω όμως από παιδάκι, ας μην είμαστε αχάριστοι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια, είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές. Είχα και φλερτ με συναδέλφους, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί».


Όσο για τον έρωτα, ανέφερε: «Ο έρωτας σε γεμίζει, σε κάνει άλλο άνθρωπο. Αρκεί να είναι σωστός και από τις δύο πλευρές. Όταν αγαπάς και για τους δύο, μέχρι πότε θα το κάνεις; Έχω περάσει από τέτοιες σχέσεις. Εδώ και πολλά χρόνια, έχω εγκαταλείψει εντελώς τον έρωτα».

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης, για τη νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, με τίτλο «Υπάρχω».

«Δεν θα με τραβήξει κάτι στην ταινία. Ο Χρήστος Μάστορας καλό θα ήταν να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά να μην τραγουδήσει, γιατί η φωνή του κλίνει αλλού», δήλωσε.

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα. Συναντιόμασταν αραία και που στον Άγιο Κωνσταντίνο, μιλούσαμε όμως αρκετά και στο τηλέφωνο. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν "καμένος" από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει η ζωή της ταινία: «Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω. Θέλω να τα πάρω μαζί μου, αλλά είμαι και ειλικρινής. Όταν γίνει, θα γίνει σωστά. Η ιστορία πρέπει να λέγεται ατόφια, χωρίς συμπληρώματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr