Kρατερός Κατσούλης: Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, μου λείπει να έχω σχέση

Kρατερός Κατσούλης: Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, μου λείπει να έχω σχέση

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του, στη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και στον λόγο για τον οποίο δεν παρουσίασε το Deal

katsoulis
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδιά του, στη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιό τους, αλλά και στον λόγο για τον οποίο δεν παρουσίασε το Deal.

Αρχικά ο ηθοποιός δήλωσε τα εξής: «Το πιο ωραίο που έζησα φέτος ήταν που είχα τα παιδιά μου μαζί στην περιοδεία. Η σχέση μας είναι μια ζωντανή σχέση και σχέση ζωής. Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή. Μου λείπει να έχω σχέση, πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν φτιάχτηκαν για να είναι μόνοι τους».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4mvf1tdorbl)

Κλείσιμο
Μιλώντας για τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε: «Η Κατερίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε καλή σχέση», ενώ μιλώντας για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Deal που τελικά θα παρουσιαστεί από Γιώργο Θαναηλάκη ανέφερε «Θα ήθελα να κάνω τηλεπαιχνίδι. Συζητάω κάποιες προτάσεις. Δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για την παρουσίαση του Deal. Είναι ωραίο να βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης