Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη, Κιμούλη, Χαϊκάλη: Είναι κολοσσοί, πρέπει να τους ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη

Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη, Κιμούλη, Χαϊκάλη: Είναι κολοσσοί, πρέπει να τους ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη

Η ηθοποιός αποκάλυψε την περιπέτειά της με έναν stalker - Έχω ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας και έχω απευθυνθεί στην Εισαγγελία, ανέφερε

barba_23
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο και αποκάλυψε τον εκβιασμό που υφίσταται από ένα άτομο.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Αρχικά, σε ερώτηση για το αν αξίζει στον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι, η Βάνα Μπάρμπα είπε φορτισμένη: «Τι λέτε τώρα; Αν του αξίζει; Για ποιον μιλάτε; Για έναν από τους μεγαλύτερους κωμικούς, από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει η πατρίδα μας; Ποιοι είμαστε εμείς που θα τον κρίνουμε και θα του πούμε αν πρέπει να επιστρέψει στο θέατρο ή όχι;. Και λάθος να έχει κάνει, εμείς είμαστε αναμάρτητοι; Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Να κοιτάμε πρώτα την καμπούρα μας. Εγώ θα είμαι πάρα πολύ συγκινημένη αν τον δω στο σανίδι, μας λείπει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4mvk30zzlah)
Κλείσιμο

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί του, ανέφερε: «Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν μαζί του, το λέω και ανατριχιάζω. Απλώς δεν θέλω να τον εκμεταλλευτώ. Εγώ τον στήριξα σαν άνθρωπο και θα φαίνεται σαν να πηγαίνω να εξαργυρώσω τη στήριξή μου, οπότε δεν θα το έκανα».

Σε αντίστοιχη ερώτηση για τον Γιώργο Κιμούλη, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: «Μα τι λέτε τώρα; Μιλάτε για κολοσσούς, τι λέτε τώρα; Με ποιο δικαίωμα πήγαν να εξαλείψουν καριέρες; Σοβαρολογείτε τώρα; Γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης; Έλεος, με ποιο δικαίωμα; Και τώρα ξαφνικά τους αγκαλιάζουν; Ένα μεγάλο συγγνώμη πρέπει να τους ζητήσουμε».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Προσωπικά έχω έναν άνθρωπο ο οποίος με κυνηγάει χρόνια. Προχθές με εξεβίασε και μου είπε ότι αν δεν τον δω ή δεν την δω, δεν θέλω να αναφερθώ γιατί είναι stalker όπως λέμε στην καθομιλουμένη, θα βγει και θα πει: "Θα πω ότι μου πήρες χρήματα και θα σε βγάλω στη δικαιοσύνη". Μας εκβιάζουν, ναι! Μας εκβιάζουν γιατί αυτό θα πουλήσει. Μόλις δηλαδή βγει ότι η Βάνα Μπάρμπα είχε μια κοπέλα πριν από πέντε χρόνια, φίλη ή μπορεί αυτή να πει ότι είχαμε και σχέση, ό,τι της κατέβει στο κεφάλι, ποιον θα πιστέψουν, ξέρετε; Αυτόν που θα τα πει στο Ίντερνετ. Αυτό είναι τραγικό».

Και πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας και έχω απευθυνθεί στην εισαγγελία».

Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης