Στέφανος Κορκολής: Το «αντίο» στον Μίμη Πλέσσα - Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου θείε, γράφει

Ο τραγουδιστής περιέγραψε την τελευταία του συνάντηση με τον σπουδαίο συνθέτη

Ο ανιψιός του Μίμη Πλέσσα, Στέφανος Κορκολής αποχαιρέτησε τον σπουδαίο συνθέτη και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την τελευταία τους συνάντηση.

Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 100, με τη σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ να κάνει γνωστή την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Στέφανος Κορκολής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο που παίζουν μαζί πιάνο και στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου θείε. Καλό σου ταξίδι τεράστιε Μίμη Πλέσσα».

Δείτε την ανάρτηση


Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Στέφανος Κορκολής δήλωσε για την τελευταία φορά που τον είδε από κοντά: «Τον συνάντησα μέσα στο καλοκαίρι, πήγα να τον επισκεφτώ, παίξαμε πιάνο όπως συνηθίζαμε να παίζουμε πάντα, να αυτοσχεδιάζουμε οι δυο μας. Είπαμε τα δικά μας, δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε μια συναυλία που ονειρευόμασταν και θα λεγότανε "Τα δικά μας" και θα ήμασταν απέναντι στα δύο πιάνα».


Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη συμβουλή που του είχε δώσει κατά το ξεκίνημά του. «Θα θυμηθώ μια φράση που μου είχε πει όσο ήμουν πολύ πιτσιρικάς, λίγο πριν φύγω για το Παρίσι. Είχε πει "αγόρι μου γλυκό, Στεφανάκο, εκεί που θα πας, κοίτα να μεγαλουργήσεις να μάθεις από τους δασκάλους σου. Κοίτα να υπηρετήσεις τη μουσική και αυτή θα σε ανταμείψει"», λέει.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Πουρσανίδης: Σκέφτομαι με έναν τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος, οι φίλοι μου λένε ότι «χαλάω την πιάτσα»

Κούρσα για τέσσερις οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ - Όλα ανοιχτά για το δίδυμο του β' γύρου, τι έδειξαν τα τελευταία γκάλοπ

Φορτηγό παρέσυρε 70χρονο στο Κερατσίνι και τον τραυμάτισε θανάσιμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr