Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ματούλα Ζαμάνη: Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ματούλα Ζαμάνη: Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε

Ο δημοσιογράφος σχολίασε την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία της και να την πετάξει στο κοινό

posidonas-giannopoulos
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε επιπλέον, στον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τη Ματούλα Ζαμάνη.

Ο δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, ανέφερε: «Επίσημα δεν μου έχουν πει να κάνω τον ρόλο του "κακού" σε κάποια εκπομπή, αλλά ανεπίσημα ναι. Δεν μου έχει πει κανείς να κάνω τον "κακό", ίσως γιατί ξέρουν ότι αυτό θα γίνει αργά και γρήγορα. Με έχουν προκαλέσει πολλές φορές σε εκπομπή, εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι κάποιοι μου πήγαιναν κόντρα για να πάρουν από μένα το ζητούμενο».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Νίκο Μουτσινά και δήλωσε πως δεν του λείπει από την τηλεόραση. «Η Ιωάννα Μαλέσκου λείπει από την τηλεόραση», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4oljq2d4qep)
Κλείσιμο

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή και τις τελευταίες εξελίξεις, μετά την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Θεωρώ ότι δεν στοχοποιεί πρόσωπα. Δεν συμφωνώ με την υπερβολή να είμαστε στην τσίτα για το ποιος ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα. Ο Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε να απαντάει λιγότερο».

Τέλος, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία της και να την πετάξει στο κοινό.

«Η Ματούλα Ζαμάνη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη συναυλία της. Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε. Αν δεν είχε τη συγκεκριμένη φυσική κατάσταση, θα γινόταν θέμα συζήτησης; Στον Σάκη Ρουβά ήταν το ζητούμενο να το κάνει. Το 2009 όταν του έγινε ανάθεση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, σηκώθηκε δημοσιογράφος και τον ρώτησε εάν θα σκίσει το μπλουζάκι», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Αντίο μαέστρο» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα

Δείτε βίντεο: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Εξάρθρωθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει 93 κλοπές - Συνελήφθησαν 9 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης