Άρης Σοϊλέδης για τη σχέση του με τη Μαρίλια Κυπαρίσση: Δεν ασχολούμαστε με τα σχόλια, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν

Αν μας έκαναν πρόταση για τηλεόραση και μας άρεσε, θα το κάναμε, πρόσθεσε

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε δηλώσεις με τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση και αναφέρθηκαν στη σχέση τους, αλλά και τα επαγγελματικά τους πλάνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε: «Λείπαμε τόσο καιρό, ήμασταν στην Μύκονο για δουλειά. Πήγαμε και ένα μήνα διακοπές κι επιστρέψαμε τώρα. Δεν ασχολούμαστε με τα σχόλια για την σχέση μας, όλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθούν στην τηλεόραση. «Αν μας έκαναν πρόταση για τηλεόραση και μας άρεσε θα το κάναμε. Έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor για μένα», δήλωσε.


Αναφορικά με τη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται, η Μαριλίνα Κυπαρίσση είπε: «Δεν έχω ζήσει το να με κυνηγάνε οι κάμερες για την προσωπική μου ζωή. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό, αλλά πλέον μου είναι αδιάφορο».

Ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε επίσης, για τη σχέση του με τον Κώστα Φραγκολιά, που είναι «παγωμένη» εδώ και καιρό. «Δεν ξέρω γιατί δεν μιλάμε με τον Κώστα. Με είχε πάρει δύο φορές, δεν μπορούσα να το σηκώσω. Πολλές φορές έχουμε πάρει τηλέφωνα ο ένας τον άλλο και δεν το έχουμε σηκώσει, δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν έχω σκεφτεί πώς θα δράσω, δεν έχω κάτι με τον Κώστα», τόνισε.

Τέλος, η Μαριλίνα Κυπαρίσση απάντησε για το αν βλέπει μέλλον στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. «Όταν ξεκινάς μια σχέση, πάντα το σκέφτεσαι, αλλά είναι πολύ νωρίς», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

«Αντίο μαέστρο» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα

Δείτε βίντεο: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Εξάρθρωθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει 93 κλοπές - Συνελήφθησαν 9 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr