Τάσος Κωστής: Ποιος είναι ο Γιώργος Καραμίχος για να κρίνει τον Μάρκο Σεφερλή;

Για να μιλάς, πρέπει και να είσαι κάτι, τις κορυφές πολεμάνε, είπε ο ηθοποιός

Ο Τάσος Κωστής μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τον Γιώργο Καραμίχο σχετικά με τα σχόλια που έκανε για τις σειρές που προβάλλονται στην τηλεόραση, αλλά και τους ηθοποιούς.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή. «Ο Σεφερλής είναι αυτός. Απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή, ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μη κριθεί, ο σκόπος είναι να είσαι χρήσιμος», σχολίασε.

Πρόσθεσε επίσης: «Κουλτούρα να φύγουμε, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες. Μη λέμε τώρα τέτοια πράγματα, όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει και να είσαι κάτι. Τις κορυφές πολεμάνε. Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και λες "βλάκα" τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ;».

Τέλος, είπε: «Γινόμαστε μια κάστα και όλοι οι άλλοι είναι πλέμπα; Ο κόσμος είναι μεγάλος κριτής, σε ανεβάζει και σε κατεβάζει».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καραμίχος είχε σχολιάσει τη σάτιρα στο θέατρο, χωρίς ποτέ να κατονομάσει τον Μάρκο Σεφερλή, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν… Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή γεγονότα, η αισθητική είναι μεγάλο πακέτο… Υπάρχει κακή και καλή σάτιρα. Η αισθητική κάνει τη διαφορά, να υπάρχει μια ομορφιά, μια ευμορφία, ένα σχήμα στον τρόπο που θα πεις κάτι»
είχε πει.

Ειδήσεις σήμερα:

Τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 29,64% - Δεύτερος ο Δούκας με 21,41%, τρίτος ο Γερουλάνος με 21,12%

Βίντεο: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr