Άγγελος Μπασινάς: Είναι όλα καλά με την πρώην γυναίκα μου θα δούμε πότε θα βγει το διαζύγιο

Έχει ληφθεί η απόφαση και από τις δύο πλευρές, πρόσθεσε ο γνωστός ποδοσφαιριστής

Ο Άγγελος Μπασινάς και η Βιβή Μπασινά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 19 χρόνια γάμου. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», προχωρώντας σε δηλώσεις για το διαζύγιο και για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του.

«Θα δούμε στην πορεία πότε θα βγει το διαζύγιο. Είναι όλα καλά στη σχέση μου με τα παιδιά μου και την πρώην σύζυγό μου. Χωρίσαμε περίπου αρχές Ιουνίου. Αφού έχει ληφθεί η απόφαση και από τις δύο πλευρές», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπασινάς.

Δείτε το βίντεο


Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, όταν ακόμα ήταν και οι δύο έφηβοι. Ήταν σε σχέση από την ηλικία των 20. Παντρεύτηκαν το 2005 και απέκτησαν δύο κόρες, που σήμερα είναι 17 και 15 ετών.

«Τι να κάνουμε; Έφτασε και αυτή η στιγμή. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά εντάξει, έχει γίνει από το καλοκαίρι αυτό, οπότε σιγά σιγά το προσπερνάμε», είχε δηλώσει ο Άγγελος Μπασινάς στην εκπομπή «Πρωινό», αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους.

«Η σχέση μου με τα παιδιά είναι τέλεια. Δεν έχει τεθεί ζήτημα συνεπιμέλειας, τίποτα. Αυτά δεν υπάρχουν προς το παρόν και δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό από την άποψη ότι δεν έχει βγει κάποιο διαζύγιο. Είναι φυσικό κι επόμενο κάποια στιγμή να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Δεν μας πήραν τα χρόνια, προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα, οκ, ισχύει αυτό που ισχύει, δεν αλλάζει κάτι», είχε προσθέσει.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε δύο αγωγές για την υπόθεση με την αδερφή του - «Όλα εδώ πληρώνονται»

Τα πηγαδάκια και η ξαφνική αδιαθεσία της Δόμνας Μιχαηλίδου στον Αγιασμό της Βουλής - Δείτε φωτογραφίες

Πρόστιμο στο Nammos 3,1 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή - Τι ανακάλυψαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr