Θανάσης Πολυκανδριώτης: Η μάνα μου πριν πεθάνει νόμιζε ότι είχα 2-3 εκατομμύρια

Όταν μπήκα εγώ στη δουλειά αυτή, βοηθούσα πάρα πολύ την οικογένεια, δήλωσε

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μίλησε για τη μητέρα του και τις οικονομικές απολαβές από τη μακρόχρονη πορεία του στην ελληνική λαϊκή μουσική.

Ο μουσικός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η μάνα ήταν ο αποταμιευτής. Έπαιρνα μεροκάματο, έβγαζα λεφτά. Εκείνη τα φύλαγε, τα έκανε κομπόδεμα κι έτσι έκανα διάφορα πράγματα. Το θέμα είναι ότι ο αποταμιευτής δεν έχει αγάπη μέσα του, είναι στυγνός αποταμιευτής. Η μάνα ήταν όμως αυτή που μας ένωσε και τα τέσσερα παιδιά, το φιλί, το χάδι, το φαγητό. Ήμασταν τέσσερα στόματα. Με ένα μεροκάματο του Θόδωρου (σ.σ Πολυκανδριώτη) δεν έβγαινε το πράγμα».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Όταν μπήκα εγώ στη δουλειά αυτή, βοηθούσα πάρα πολύ την οικογένεια. Η δουλειά τότε δεν είχε λεφτά. Τότε ήταν λίγα τα λεφτά, αλλά μεγάλη η αξία τους. Μπορεί να έπαιρνε 20 δραχμές από το μπουζούκι το βράδυ ο Θόδωρος και 40 από το νικελωτήριο του Βουγιούκα στο Αιγάλεω ως τεχνίτης. Κοιτάξτε το 40 από το 20 είναι μεγάλη διαφορά. Το οικονομικό θέμα είναι ένα τεράστιο θέμα και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει».

Στο τέλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης αποκάλυψε: «Η μητέρα μου, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, γύρισε και μου είπε: "Ρε παιδάκι μου, δεν θα έχεις στην άκρη 2-3 εκατομμυριάκια;". Της λέω: "Τι λες, ρε μάνα; Τι είναι τα εκατομμυριάκια;"».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Αθήνα: Νεκρός από μαχαιριές 28χρονος – Παραδόθηκαν δύο αδέρφια

Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη

Σκάνδαλο με βιασμούς και trafficking απειλεί rich & famous - Ποιοι «τρέμουν» τις αποκαλύψεις για τα πάρτι οργίων του Diddy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr