Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Ματούλα Ζαμάνη: Όποιος την έχει παρακολουθήσει ως καλλιτέχνιδα ξέρει ποια είναι

Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό, τι θέλει και θεωρώ ότι έχει παραπάρει έκταση αυτή η συζήτηση, πρόσθεσε

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τη Ματούλα Ζαμάνη που πέταξε την μπλούζα της στο κοινό κατά τη διάρκεια συναυλίας της και συζητήθηκε αρκετά, αλλά και τη νέα σεζόν του «The Voice».

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη, είπε: «Έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση η αλήθεια είναι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Φαντάζομαι ότι το γιατί είναι για κάποιους λόγους που είναι έξω από τη δική μου ιδιοσυγκρασία και τη δική μου ιδεολογία. Η Ματούλα είναι η Ματούλα. Την ξέρουμε. Όποιος την έχει παρακολουθήσει και την έχει παρακολουθήσει σαν καλλιτέχνιδα, ξέρει πολύ καλά τι είναι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι από αυτό. Εννοώ δεν έχω να σχολιάσω καταρχάς για τη Ματούλα, την οποία αγαπάω και πολύ και έχουμε έτσι μια σχέση αλληλοεκτίμησης, αλλά και γενικώς με τους ανθρώπους. Εμένα δεν μου αρέσουν τα σχόλια. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό, τι θέλει και θεωρώ ότι έχει παραπάρει έκταση αυτή η συζήτηση».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Να σου πω την αλήθεια, όταν τα σχόλια είναι αδιάφορα για εμένα δεν τα παρακολουθώ. Δηλαδή περνάμε από τη μία και βγαίνουν από την άλλη. Έχω ένα χάρισμα σε αυτό. Ξέρεις, η ζωή είναι πολύ μικρή και τα σχόλια πολλά και αν κάτσεις να αναλώνεσαι στα σχόλια χάνεις τη ζωή και για εμένα η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο και θέλω να το γευτώ στο έπακρο και εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να το γευτούν και όταν είσαι μες τη ζωή κάνεις πράγματα, δοκιμάζεις, ρισκάρεις, έχεις ελευθερία, έχεις επιλογές».

Σχετικά με το αν τη στενοχωρούν τα αρνητικά σχόλια που στοχεύουν την ίδια, απάντησε: «Άμα σχολιάσει κάτι που είναι η ύπαρξήμου, όχι. Δεν μπορώ να με στενοχωρήσει κάτι, που το θεωρώ κομμάτι του είναι μου».

Αναφορικά με την επιστροφή του «Voice», στην οποία συμμετείχε στο παρελθόν ως κριτής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σχολίασε: «Βλέπω πάντα το Voice, δηλαδή όποτε είμαι στο σπίτι και έτσι μπορώ να το δω, το βλέπω, γιατί είναι και οι περισσότεροι φίλοι μου. Χαίρομαι πάρα πολύ, περιμένω να δω πώς θα είναι η καινούργια σύσταση και πώς θα ξεκινήσει, με το καλό».

Για το ποιον κριτή θα υποστηρίξει, απάντησε: «Θα περιμένω να δω πρώτα τους παίκτες. Ποιος θα διαλέξει ποιον, γιατί τους αγαπώ όλους. Τους εκτιμώ όλους, οπότε ναι θα περιμένω να δω ποιος παίκτης θα μου κάνει το κλικ».

Σε ερώτηση για το αν την προσέγγισαν για να επιστρέψει ως κριτής, η ερμηνεύτρια δήλωσε: «Όχι, δεν έγινε κρούση. Αλλά αν είχε γίνει κρούση, μάλλον δεν θα ήταν και ανανεωμένο, θα ήταν μια επανάληψη».

«Χαίρομαι πολύ που θα βλέπουμε τον Γιώργο [Καπουτζίδη] πάλι, γιατί τον θαυμάζω πολύ», σημείωσε στο τέλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Αθήνα: Νεκρός από μαχαιριές 28χρονος – Παραδόθηκαν δύο αδέρφια

Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη

Σκάνδαλο με βιασμούς και trafficking απειλεί rich & famous - Ποιοι «τρέμουν» τις αποκαλύψεις για τα πάρτι οργίων του Diddy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr