Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Φώτη Σεργουλόπουλο: Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Φώτη Σεργουλόπουλο: Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;

Η παρουσιάστρια σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη στάση που κράτησε ο παρουσιαστής στη διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή

TSIMTSILI-SERGOULOPOULOS
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος χθες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνοντας ένα αιχμηρό σχόλιο.

Η παρουσιάστρια του Alpha μάλιστα δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της για τα επιχειρήματα και τη στάση που αποφάσισε να κρατήσει ο παρουσιαστής στην πρόσφατη κόντρα του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4q6ng62f7rl)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε με τα επιχειρήματά του να απαντήσει στην κριτική του Μάρκου Σεφερλή. Όταν σε σχολιάζουν, έχεις δικαίωμα να απαντήσεις. Όλοι κάτι έχουμε πει, όλοι σε κάποιο σημείο έχουμε υπερβάλει όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα χρόνια που περνάνε είναι άλλοθι; Δηλαδή έχεις ασκήσει σκληρή κριτική, έχεις πληγώσει κόσμο, έχεις πικράνει και σατιρίσει κόσμο άκομψα αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει; Το συναίσθημα που προκαλείς σε κάποιον σχολιάζοντάς τον ακραία, αρνητικά και έντονα δεν σημαίνει ότι παραγράφεται επειδή πέρασαν 20 χρόνια και η κοινωνία άλλαξε κι εσύ την ακολούθησες».

«Ο Φώτης και η Μαρία, ειδικά στη σχολιαστική εκπομπή, επειδή κι εκείνοι είχαν χιούμορ, πάρα πολλά θέματα και μεγάλη εναλλαγή, έχουν πει κι αν έχουν πει. Αν ρωτήσεις τον καθένα και θυμηθεί τι έχουν πει για εκείνον, εγώ έχω και δέκα περιστατικά που με αφορούν», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Τι δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Θέλω να στο ξεκαθαρίσω, γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθεί καθόλου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτή την δημοφιλία, κάνει αυτό που κάνει. Εγώ αυτό που είπα, δεν ήρθε απέναντί του. Ήταν μία σκέψη έπειτα από άρθρα που είχα διαβάσει από ανθρώπους, οι οποίοι θίγονταν βαθιά συναισθηματικά. Από κάποιον από την αλβανική κοινότητα και από το τελευταίο που κάνει σε έναν άνθρωπο non binary».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4q5cjl3ongp)
Κλείσιμο

«Όταν αυτοί αρχίζουν και λένε ότι τους ενοχλεί, είναι σαν να έρχεται ένας συγγενής σου στο σπίτι και να σου λέει: “Ρε χοντρέ πάλι τρως; Φά’ το όλο. Έλα να σε δω να το τρως”. Κάποια στιγμή μπορεί να του πεις να μην το ξανακάνει», πρόσθεσε.

Επίσης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε ότι: «Όταν ο άλλος λέει ότι εγώ έχω μάθει κι είναι δικαίωμά μου να σε σατιρίζω διότι εσύ είσαι χοντρός και μπορώ να σου κάνω πλάκα… Αυτό προσπαθούσα να πω, όχι για να του πω ότι κάνει κάτι λάθος, αλλά για να το ξαναδεί. Η απάντησή του ήταν η δική μου εμφάνιση πριν 20 χρόνια, κάνοντας μίμηση και του Χρήστο Σαντικάι και κάποιου Κύπριου. Αν με ρωτήσεις, δεν θα το έκανα ξανά τώρα».

Ειδήσεις σήμερα:

H Χαμάς θα αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες της, λέει ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης

Δούκας: Το αίτημα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι πανίσχυρο, θα στήριζα Γερουλάνο αν ήταν στον β' γύρο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης