Γιάννης Καπετάνιος: Λέει άγνωστες ιστορίες της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» - Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα, είπε

Γιάννης Καπετάνιος: Λέει άγνωστες ιστορίες της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» - Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα, είπε

Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει τον ρόλο του υπαξιωματικού, πρόσθεσε

giannis-kapetanios
Ο Γιάννης Καπετάνιος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά.

Αρχικά, δήλωσε: «Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα, όταν ο Γιάννης Μπέζος μου είπε ότι θα κάνει μια σειρά με την αεροπορία. Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει τον ρόλο του υπαξιωματικού. Ο Δημήτρης Βενιζέλος, ο σεναριογράφος της σειράς δέχτηκε να παίξω».

Στη συνέχεια, ανέφερε πώς επινόησε το «εϊπ», χαρακτηριστική φράση του ρόλου του. «Στο τέταρτο επεισόδιο ήταν το πρώτο μου γύρισμα με τα κουτιά που κρύβονταν μέσα οι σμηνίτες, αλλά εγώ δεν το γνώριζα. Εκεί επινόησα το "εϊπ". Μία μέρα στο γύρισμα κάποιος έσπρωξε την πόρτα δυνατά και μας έπεσαν τα σκηνικά στο κεφάλι», περιγράφει.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4qeoccdok09)

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο τίτλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» προέκυψε στα γυρίσματα που έκαναν στο Τατόι. «Τα παραγγέλματα στους τίτλους αρχής ήταν δικά μου», είπε.

Πρόσθεσε επίσης: «Με τον Κώστα Ευρυπιώτη είχαμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο. Ήταν καταπληκτικό παιδί κι έκανε πολλά αστεία στα γυρίσματα. Ο Γιάννης Σαβιδάκης μας τραγουδούσε στα διαλείμματα. Πολλές φορές του λέγαμε ότι δεν τον βλέπουμε για ηθοποιό και να ξεκινήσει το τραγούδι. Ο Νίκος Αλεξίου ήταν ο πιο σοβαρός. Από τότε έχω να τον δω».

Επιπλέον, ανέφερε για τη σειρά: «Ο Χλαπάτσας ήταν ο σπιούνος του γραφείου. Ο Γιάννης Μπέζος τον αποκαλούσε ερπετό με κέλυφος, χωρίς να υπάρχει στο σενάριο. Ο Κώστας Γκουσγκούνης έκανε guest στη σειρά κι ήταν τρομερός. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και συνεπής επαγγελματίας. Πολλές φορές, παρεξηγείται για αυτά που λέει. Στις σκηνές με τον Γιάννη Μπέζο, τελειώναμε σε δύο ώρες μισό κείμενο».

Αναφορικά με την τηλεθέαση και τις αμοιβές που έλαβε, δήλωσε: «Από τη σειρά αυτή και τον ρόλο του Καραβανέα τρώμε ακόμα ψωμί. Η τηλεθέαση της σειράς είχε φτάσει 60%. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Όταν πήρα την προκαταβολή, πήγα στη Χίο και πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όταν περνούσα από τις αυλές των σχολείων και τις πλατείες, ο κόσμος μου φώναζε "εϊπ"».


Ειδήσεις σήμερα:

H Χαμάς θα αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες της, λέει ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης

Δούκας: Το αίτημα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι πανίσχυρο, θα στήριζα Γερουλάνο αν ήταν στον β' γύρο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης