Γιώργος Λιάνης για την προσωπική του ζωή: Με την σύντροφό μου έχουμε διαφορά ηλικίας 20 χρόνια

Την αγαπώ βαθιά, δήλωσε

Ο Γιώργος Λιάνης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του, με την οποία τους χωρίζουν 20 χρόνια.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, ανέφερε: «Έκλεισα τα 82 μου χρόνια και ευχήθηκα να συνεχίσω να έχω αγάπη για τους ανθρώπους και εσωτερική ηρεμία».

Για την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία, είπε: «Πάντα ήμουν δημοσιογράφος, ακόμα κι όταν ήμουν στην πολιτική. Δεν έφυγα ποτέ από τη δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία είναι το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο όμορφο επάγγελμα του κόσμου».


Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε επιπλέον, για τη συγγένειά του με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. «Η συγγένειά μας με βοήθησε, αλλά δεν το είχα ανάγκη, επειδή ήμουν επώνυμος δημοσιογράφος. Υπήρξε εποχή που δεν με αποκαλούσαν με το όνομά μου, αλλά ημουν "ο ξάδερφος". Αυτή ήταν η κακεντρέχεια του χώρου», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. «Είμαι με μια γυναίκα, την αγαπώ βαθιά, με τη σύντροφό μου έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ξέρει πόσο αγαπούσα τη μητέρα του και πόσο με αγαπούσε κι εκείνη», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

H Χαμάς θα αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες της, λέει ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης

Δούκας: Το αίτημα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι πανίσχυρο, θα στήριζα Γερουλάνο αν ήταν στον β' γύρο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr