Θανάσης Πολυκανδριώτης για Στέλιο Καζαντζίδη: Ήταν ιδιόρρυθμος, αλλά η στάση ζωής του έδωσε διδάγματα σε πολύ κόσμο

Δεν ήταν ποτέ του χρήματος, ήταν εναντίον του χρήματος, πρόσθεσε για τον τραγουδιστή

O Θανάσης Πολυκανδριώτης μίλησε για τη γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και τον τρόπο ζωής του τραγουδιστή.

Ο διάσημος μουσικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και περιέγραψε αρχικά, την πρώτη τους συνάντηση.

«Τον Καζαντζίδη τον γνώρισα μαζί με τον πατέρα μου, πολύ πριν τραγουδήσει, σε ένα υπόγειο στην Κυψέλη. Μπήκαμε μέσα κι ήταν ευγενέστατος. Πολύ αργότερα θέλησε να του δώσω τραγούδια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιτυχία του Στέλιου Καζαντζίδη. «Ο Στέλιος από την ημέρα που άνοιξε το στόμα του και είπε το "Αχ κοπέλα μου", έγινε πανελλαδικά γνωστός. Ήταν μεγάλη η διαφορά από τους άλλους τραγουδιστές. Και στο ψαροχώρι που ήταν, ήταν πολύ φτωχικό το σπίτι του. Ο Στέλιος δεν ήταν ποτέ του χρήματος, ήταν εναντίον του χρήματος», σημείωσε.


Όσο για το πρώτο τραγούδι που του έδωσε, ανέφερε ότι ήταν το «Αν ρωτάς να σου πω, πως υπάρχω και ζω». «Τρομάξαμε να τον πείσουμε να το τραγουδήσει, γιατί δεν το καταλάβαινε. Δεν καταλάβαινε τη φράση "τακτικές καταθέσεις". Δεν μπορούσε να το καταλάβει, τι σημαίνει. Το μυαλό του ήταν μικρού παιδιού, άσχετα από το εκτόπισμά του. Έψαχνε πάρα πολύ τη λέξη. Μια λέξη να τον πείραζε σε ένα τραγούδι, δεν το έλεγε», αποκαλύπτει.

Τέλος, αναφέρθηκε στη στάση ζωής του τραγουδιστή, αλλά και στη γνωριμία του με τη Μαρινέλλα. «Ήταν πολύ ιδιόρρυθμος. Η στάση ζωής του έδωσε πολλά διδάγματα σε πολύ κόσμο. Και η στάση ζωής ήταν ήθος, ταπεινότητα και το χρήμα. Η Μαρινέλλα άνοιξε τα φτερά της πολύ νωρίς και πέταξε. Αν καθόταν παραπάνω με τον Στέλιο, δεν νομίζω ότι θα την ευνοούσε. Η Μαρινέλλα αν δεν έφευγε εκείνη την στιγμή από τον Στέλιο, θα έμενε στην σκιά του», τόνισε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr