Λευτέρης Παπαμιχαήλ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός

Λευτέρης Παπαμιχαήλ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Μιχάλης Οικονόμου

lefteris-papamihail
Ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μιχάλης Οικονόμου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μιχάλης Οικονόμου δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με τον ηθοποιό και στη λεζάντα έγραψε: «Έλα ρε Λευτέρη. Αναπαύσου εν ειρήνη».


Τη δική της ανάρτηση έκανε στη συνέχεια και η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ευτυχία Μελή. Αφού δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από μία ταινία του Γουίλεμ Νταφοέ, όπου και είχαν συμμετάσχει.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!».




Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης