Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που ξάφνιασε τους παίκτες κι εκείνοι που πάνε στο Νησί της Εξορίας

Το Νησί της Εξορίας επέστρεψε και δύο παίκτες που υπέδειξαν οι ομάδες τους βρέθηκαν εκεί

Μία ανατροπή επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες πως το Νησί της Εξορίας «επιστρέφει», αφήνοντάς τους άναυδους.

«Θυμάστε στο παρελθόν, πριν από αρκετές ημέρες, σας είχα πει ότι με το νησί της εξορίας δεν έχουμε τελειώσει. Πριν περάσω στις λεπτομέρειες του επάθλου, έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση», σημείωσε με τους παίκτες να περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν τι είχε να τους πει.


Στη συνέχεια, τους εξήγησε πως η κάθε ομάδα θα πρέπει να επιλέξει έναν παίκτη ή παίκτρια που θα σταλθεί εκεί.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, με ανοιχτή ψηφοφορία να ψηφίσετε ένα μέλος της ομάδας σας, το οποίο και θα μεταφερθεί στο Νησί της Εξορίας. Τα δύο άτομα που θα μεταφερθούν αμέσως τώρα στο Νησί της Εξορίας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια, δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους στην ατομική ασυλία και δεν μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα της ομαδικής ασυλίας. Θα τους ξαναδούμε την Παρασκευή το βράδυ στο συμβούλιο», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Τελικά, οι παίκτες επέλεξαν να στείλουν στο Νησί της Εξορίας τον Μιχάλη και τη Γεωργία. Το κλίμα ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν καλό ευτυχώς, με τη Γεωργία να δείχνει να απολαμβάνει την εξορία, σε αντίθεση με τον Μιχάλη.


Τελικά, οι δύο αρχηγοί, Νίνο και Γιάννης κάθισαν και διαπραγματεύτηκαν για ένα καλάθι αβγά. Αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να ορίσουν έναν παίκτη της ομάδας τους που θα αντικαθιστούσε εκείνον που στάλθηκε στην εξορία προηγουμένως.

Τελικά, η διαπραγμάτευση δεν κράτησε πολλή ώρα, με τους Πράσινους να παίρνουν το καλάθι με τα αβγά, με αντάλλαγμα μελλοντικές προμήθειες και ο Γιάννης υπέδειξε τον Βλαδίμηρο ως τον παίκτη που θα αντικαθιστούσε τον Μιχάλη.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr