Χρίστος Αντωνιάδης για Γιάννη Πλούταρχο: Πήγαινε να κλειστείς σε ένα μοναστήρι να μην σε ενοχλεί κανείς

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ο συνάδελφός του με εμμονική θαυμάστρια

O Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κάνοντας δηλώσεις σχετικά με την περιπέτεια που είχε ο συνάδελφός του, Γιάννης Πλούταρχος, με εμμονική θαυμάστρια, ενώ ρωτήθηκε αν εκείνος είχε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Η stalker φέρεται ότι επί τρία χρόνια πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day» κάποιες από αυτές τις φορές χτύπαγε το κουδούνι και του άφηνε προσωπικά της αντικείμενα.

Η παρενόχληση ήταν σε καθημερινή βάση και διήρκεσε χρόνια, ενώ η γυναίκα του άφηνε και ερωτικά μηνύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει μήνυση επειδή η κατάσταση είχε φτάσει πια στο απροχώρητο.

Δείτε το βίντεο


Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε αρχικά: «Εγώ πάντα είχα είτε άντρες είτε γυναίκες που κάποια στιγμή επέμεναν λίγο περισσότερο απ’ όσο θα ήθελα, δεν καταλάβαιναν το όχι ή ερχόντουσαν κάθε βράδυ στο μαγαζί έξω από το καμαρίνι. Όσο μένει σε ένα επίπεδο πολιτισμένο, δεν έγινε και τίποτα, εντάξει».

Επιπλέον, ο τραγουδιστής εξήγησε πως οι εκδηλώσεις θαυμασμού αποτελούν μέρος της δουλειάς ενός καλλιτέχνη. «Το παίρνεις σαν μέρος της δουλειάς. Δηλαδή τι θα κάνεις; Αν είναι έτσι, πήγαινε να κλειστείς σε ένα μοναστήρι να μην σε ενοχλεί κανείς. Από τη στιγμή που κάνεις αυτή τη δουλειά και είσαι εκτεθειμένος, είναι μέρος του πακέτου».

«Βέβαια, αυτό το να έχεις μία ανοχή σε κάτι τέτοιο έχει και τα όριά του. Κάποια στιγμή με ενοχλούσε πάρα πολύ μία κυρία, είχε τον αριθμό μου και έστελνε μηνύματα. Όταν ξεκίνησα τη σχέση με τη γυναίκα μου, άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο στις 2-3 το πρωί και μου έρχονταν ακαταλαβίστικα μηνύματα. Πλέον είχα ψειλιαστεί και δεν το σήκωνα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας αναφέρθηκε σε ένα άβολο περιστατικό που είχε με θαυμάστριά του, στην οποία αναγκάστηκε να κάνει σύσταση. «Και πιο παλιά μου είχε συμβεί με άλλη κοπέλα. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως, επειδή δεν σταμάταγε, πήγα στην αστυνομία και της έκανα σύσταση, όχι μήνυση. Τουλάχιστον σταμάτησαν οι κλήσεις στο κινητό. Τη γνώριζα την κοπέλα, από κοντά ήταν ευγενέστατη. Έχω βρει αντίστοιχα μηνύματα και στο YouTube κάτω από τραγούδια μου, μού θυμίζουν κάποιες παλιότερες περιπτώσεις».

Φωτογραφίες: NDDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr