Γιώργος Λιάγκας: «Έκανα λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη» λέει μετά τις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με το ακίνητο όπου πέθανε ο Μπάλντοκ

Τις τελευταίες ώρες έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις για τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν για το σπίτι του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Το σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» στην οποία ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία του ακινήτου όπου πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ANT1, σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε ότι οι λεπτομερείς αναλύσεις για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ήταν αχρείαστες, αναγνώρισε το λάθος του κι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, δηλώνοντας ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: «Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις».

Τι προηγήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό»
Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε λεπτομερή αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου. 

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ 
Στο X (πρώην Twitter) και στο Facebook, οι αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος ήταν έντονες. Οι περισσότεροι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι είναι προσβλητικό και απάνθρωπο να επικεντρώνεται η δημοσιογραφική προσοχή σε δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, αντί να αποδοθεί ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Δείτε μερικά σχόλια




Ο τραγικός χαμός του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορζ Μπάλντοκ
Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή στα 31 του χρόνια στην πισίνα του σπιτιού του στην Αθήνα, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής που είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, υπέγραψε τον περασμένο Μάιο στον Παναθηναϊκό.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη, παρά μόνο το γεγονός πως για αρκετές ώρες δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά την ειδοποίηση, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον πέντε ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του, καθώς και άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν έξω από το σπίτι του, όταν έμαθαν τα τραγικά νέα για τον ξαφνικό θάνατό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr