Τάσος Λέκκας: Ο έρωτας αλλάζει τον άνθρωπο απόλυτα, είναι σημαντικό να εκφράζεις όσα νιώθεις

Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται να εκφραστούν, ίσως φοβούνται την απόρριψη, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Τάσος Λέκκας μίλησε για τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή του, καθώς και για τα προσωπικά του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αρχικά, ανέφερε πως ο ίδιος έχει ζήσει τον έρωτα, ενώ τόνισε πως είναι ένα συναίσθημα που αλλάζει τον άνθρωπο.

«Ο έρωτας αλλάζει τον άνθρωπο απόλυτα. Εγώ προσωπικά πιστεύω στον έρωτα, υπάρχει, το έχω ζήσει. Έχω απελπιστεί, έχω χαρεί. Όταν δεν μου στέλνει μήνυμα, είναι δύσκολα. Εμένα μου αρέσουν αυτά τα συναισθήματα τα δύσκολα. Εγώ στέλνω μηνύματα, δρω αναλόγως τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.


Ανέφερε επίσης, πως είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεσαι σε μία σχέση, ενώ σημείωσε πως είναι κάτι που πλέον πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν.

«Έχω ζήσει το ξεφούσκωμα του έρωτα με έναν τρόπο. Είναι σημαντικό να τα νιώθουμε, να μην φοβάσαι να πεις τι νιώθεις. Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται να εκφραστούν, ίσως φοβούνται την απόρριψη. Ήμουν με δύο φίλους και φοβόντουσαν να ανοίξουν τα συναισθήματα τους και κυρίως η γυναίκα. Τους είπα να μιλήσουν. Αυτό δεν είναι η ζωή; Δεν είναι καλύτερα το να σε απορρίψει ο άλλος άνθρωπος ή να ζήσεις με την απορία τι θα είχε συμβεί αν είχα μιλήσει;», τόνισε.

Ο Τάσος Λέκκας μίλησε επίσης, για τη δική του προσωπική ζωή κι εξήγησε πως πολλές φορές έχει αισθανθεί άβολα με τις ερωτήσεις που του κάνουν επί του θέματος σε συνεντεύξεις που δίνει.

«Έχω αισθανθεί πίεση όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά μου. Δεν απαντάω για πράγματα που δεν θέλω να απαντήσω. Είναι καλό που μπορώ να το κάνω γιατί δεν είναι δεδομένο. Όταν είναι η κάμερα μπροστά σου νιώθεις ότι θες να πεις κάτι για να μην νιώθεις βαρετός. Θα ήταν χρήσιμο στις σχολές να έρχονται κάμερες για να ξέρουν πώς μπορούν να υπάρχουν δημόσια. Έχει τύχει να πω κάποια πράγματα που θεωρούσα σημαντικά να ειπωθούν για τη ζωή. Έχω πει πράγματα που είχανε νόημα τη δεδομένη στιγμή», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους...

Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος - Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο Πολάκης

Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr