Σοφία Κουρτίδου: Η ανάρτηση για τον Γιάννη Σεβδικαλή - Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του, γράφει

Σοφία Κουρτίδου: Η ανάρτηση για τον Γιάννη Σεβδικαλή - Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του, γράφει

Αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε για να ζήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναφέρει

sofia-kourtidou
Μία ανάρτηση έκανε η Σοφία Κουρτίδου με αφορμή το ατύχημα που είχε πριν από 12 χρόνια ο αγαπημένος της, Γιάννης Σεβδικαλής.

Ο αθλητής κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή του και μάλιστα, είναι ένας από τους πιο γνωστούς Παραολυμπιονίκες.

Όπως αναφέρει στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια, παρά το γεγονός ότι ακόμα παλεύουν ώστε να δικαιωθεί, θα γιορτάζουν πάντα αυτή τη μέρα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σοφία Κουρτίδου αναφέρει: «10.10.12. Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν ο Γιάννης, μέσα σε μια στιγμή, βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του ανάμεσα στις ράγες και τις ρόδες του τρένου. Χωρίς να φταίει σε τίποτα, όντας πεζός, τον παρέσυρε μία αμαξοστοιχία της οποίας ο οδηγός, όπως αποδείχτηκε, έτρεχε με τη διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητα. 12 χρόνια μετά αναμένουμε ακόμα να δικαιωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Δικαιώθηκε, όμως, περίτρανα από τη ζωή. Έγινε αξιοθαύμαστος. Δεν έζησε από θαύμα… έγινε ο ίδιος ένα θαύμα».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε για να ζήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έγινε το φωτεινότερο παράδειγμα για όλους μας. Όταν γνωριστήκαμε του υποσχέθηκα πως θα γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, γιατί δεν είναι η μέρα που έχασε τα πόδια του, αλλά η μέρα που έβγαλε φτερά για να πετάει. Και πετάει τόσο ψηλά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Κι εμένα ειδικά, αένεα υπερήφανη, που με επέλεξε για γυναίκα του ο πιο σπουδαίος άνθρωπος που γνώρισα και θα γνωρίσω ποτέ. Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Δείτε την ανάρτηση

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους...

Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος - Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο Πολάκης

Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης