Κώστας Αρζόγλου: Μου έχει κοστίσει λιγάκι το ότι δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο, θέλω να με ζητούν οι άλλοι, δεν ζητάω εγώ

Κώστας Αρζόγλου: Μου έχει κοστίσει λιγάκι το ότι δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο, θέλω να με ζητούν οι άλλοι, δεν ζητάω εγώ

Ανήκω σε μια γενιά μετά τη Χούντα, που με θεωρούσαν λίγο τηλεοπτικό, αναφέρει

kostas-arzoglou
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το απωθημένο του να παίξει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο περιοδικό MyTv και ανέφερε αρχικά: «Μου έχει κοστίσει λιγάκι το ότι ας πούμε ενώ έχω παίξει αρχαίο δράμα επί τέσσερα χρόνια, έχω παίξει στη Ρουμανία, στη Τουρκία, που σκηνοθετούσα και έπαιζα ο ίδιος, στην Αλβανία και πολλά άλλα που έχω κάνει, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο. Ως θεατής έχω πάει μόνο».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ίδιος δεν το έχει επιδιώξει ποτέ, καθώς περιμένει να του κάνουν πρόταση.

«Έχω ένα θέμα. Θέλω να με ζητούν οι άλλοι, δεν ζητάω εγώ. Νομίζω ότι αν με θέλει κάποιος σκηνοθέτης, εδώ είμαι. Ξέρετε κάτι, ανήκω σε μια γενιά μετά τη Χούντα, που με θεωρούσαν λίγο τηλεοπτικό. Αυτό ήταν μέγα λάθος. Πράγματι έχω αγαπήσει για παράδειγμα τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά", αλλά και άλλα σίριαλ, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν καθημερινά. Έκανα όμως θέατρο», σημείωσε.

Τέλος, ρωτήθηκε αν του κόστισε το γεγονός ότι κάποιοι τον θεωρούν κυρίως τηλεοπτικό ηθοποιό. «Μου κόστισε. Ενώ έχω παίξει τουλάχιστον 80 ρόλους και έχω σκηνοθετήσει 45 – 50 έργα. Το άλλο μου παράπονο είναι ότι με θεωρούν έναν σοφό, ότι διανοούμαι. Δεν βλέπουν το χιούμορ που υπάρχει πίσω από αυτό. Όλα τα θεωρώ μια τεράστια φάρσα και αυτή τη γωνίτσα του εαυτού μου δεν την έχουν πάρει χαμπάρι οι εκάστοτε σκηνοθέτες», είπε κλείνοντας.

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους...

Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος - Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο Πολάκης

Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης