Κατερίνα Καραβάτου: Eνοχλημένη η παρουσιάστρια σε ερώτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Μη με ρωτάτε συνέχεια, δεν θέλω»

Δεν με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου, πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε το πρωί της 11ης Οκτωβρίου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δεν έκρυψε την ενόχλησή της σε ερωτήσεις που δέχτηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο γυναίκες είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», με κάποια δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η συνεργασία τους είχε αρκετές δυσκολίες.

Η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε ότι η σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν αποκλειστικά επαγγελματική και δεν έχουν πλέον καμία επαφή. Τόνισε ότι δεν είναι όλες οι συνεργασίες ίδιες και δεν έχει πάντα στενές σχέσεις με τους συνεργάτες της. Όταν ρωτήθηκε για πιθανή μελλοντική συνεργασία, εξέφρασε την ενόχλησή της και ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου αυτή η συζήτηση.

Δείτε το βίντεο


Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο κι όλες οι σχέσεις. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές. Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ίδιες, όπως σε όλες τις δουλειές. Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του και δεν θέλω να αναφερθώ σε παλιές ιστορίες. Δεν είναι κάτι άγνωστο. Δεν έχουμε σχέσεις και δεν είχαμε ποτέ. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σχέσεις με αυτούς που συνεργάζονται. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω πάντα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και αυτό το έχω καταφέρει. Με άλλους είσαι κοντά και με άλλους όχι».

Σε ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε μια μελλοντική συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αυτό το πράγμα. Δεν θέλω. Δεν με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου. Συγγνώμη και δεν θέλω να ανοίγονται κουβέντες, ούτε να προκύπτουν νέα ζητήματα. Είναι μία προϊστορία για εμένα και δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα». 

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τη μεγαλειώδη νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - «Εξευτέλισαν την Αγγλία»

Όπερα με live sex, piercing και αληθινό αίμα προκαλεί σάλο στην Στουτγάρδη - Με συμπτώματα ναυτίας και σοκ 18 θεατές

Το Ισραήλ έσπειρε τον φόβο στην καρδιά του Ιράν: Θρίλερ με τις ανακρίσεις διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr